A magyar gyermekvédelmi törvény körül kialakult nemzetközi össztűz megmutatta: a Soros-birodalom továbbra is rendkívüli erővel támadja a hagyományos, konzervatív értékrendű országokat, elsősorban Magyarországot. Amíg apjának, Soros Györgynek a migránsok, így az illegális és tömeges migráció, addig Alexander Sorosnak, az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Ahogy azt többször bemutattuk, Alex Sorosnak rendkívül komoly befolyása van az európai és a tengerentúli LMBTQ-lobbira, amely fegyelmezett katonai alakulatként követi az utasításokat és folytatja a támadást Magyarország ellen. 

Június közepén fogadta el a magyar Parlament az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvényt, amit a hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett.

Miről szól a törvény?

Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot kíván garantálni a legfiatalabbaknak: biztonságos  gyermekkort. Az elfogadott törvény alapján

  • létrejön egy név szerint kereshető pedofilnyilvántartás;
  • szigorodnak a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei. Ennek fontos eleme, hogy a gyermekek molesztálásáért az eddiginél súlyosabb büntetés jár. Új minősített esetként került be a Btk-ba: ha a pedofil bűncselekményt 12 év alattival szemben, vagy hivatalos személyként követik el, sanyargatást vagy erőszakot alkalmazva, illetve ha különös visszaesőként követik el;
  • bizonyos munkahelyekről kitiltják a pedofilokat;
  • nem lehet enyhe büntetéssel és minősített esetekben feltételes szabadságra bocsátással megúszni ezeket a típusú bűncselekményeket;
  • a legsúlyosabb pedofil bűncselekmények pedig nem évülnek el, és kitolódik az elévülés kezdete.

Továbbá az elfogadott jogszabály nem engedi meg, hogy a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak. "E törvényben foglalt célok és gyermeki jogok biztosítása érdekében tilos tizennyolc éven aluliak számára pornográf, valamint olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg" - szól a rendelkezés. 

A kormány jogszabályi szinten is megerősítette a gyermekek védelmét, azonban ez nem mindenkinek nyerte el a tetszésétForrás: MTI/Balázs Attila

Bár a jogszabály kritikusai nem szívesen hangoztatják, de a törvényjavaslat valójában egy korábbi törvény (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény) módosítása, ami már eddig is tiltotta a fenti tevékenységet. Magyarán annyi történt, hogy

a kormány megerősítette egy - életkorából következően - kiszolgáltatott társadalmi csoport jogszabályi védelmét.

Arról nem is beszélve, hogy a jogszabály-módosítások nem terjednek ki a 18 év feletti felnőttek életére és szexuális szokásaira. Ez magától értetődő, hiszen Magyarországon minden felnőtt úgy éli az életét, ahogy akarja. A hazai és nemzetközi baloldalnak azonban mégsem tetszik a gyermekek védelmének további erősítését jelentő jogszabály, és szokatlanul erőteljes, összehangolt támadást indítottak Magyarország ellen.

Beindult az LMBTQ-lobbi

Csakhogy a politikai alapú kommunikációs hadjárat egy látványos hazugságra épül: a támadás mögött álló erők a gyermekvédelmi és pedofilellenes törvényt úgy próbálják beállítani, mintha a homoszexuálisok ellen szólna. Holott ez egyáltalán nem igaz, ilyen pontok - ahogy fent írtuk - nincsenek benne. 

A valóságban ezt a kritikusok is pontosan tudják, azonban ők csak feladatot teljesítenek.

A valóságban a nemzetközi LMBTQ-lobbi mozdult meg, amit Soros György fia, Alexander Soros irányít. 

Az LMBTQ-lobbin keresztül támadják MagyarországotForrás: Facebook

Ahogy korábban szó volt róla, a törvénycsomagot azonnal támadni kezdte a teljes európai genderlobbi és a nemzetközi baloldal: az elmúlt hetekben számos csatornán intéztek provokatív támadásokat Magyarország és a magyarok ellen.

Németországban a magyar és a német válogatott mérkőzését megelőzően szivárványszínűre akarták kivilágítani a müncheni Allianz Arénát, a szurkolóknak szivárványos zászlókat osztogattak, a magyar himnuszt kifütyülték, és közben szivárványos zászlóval szaladt be a pályára egy aktivista. 

Egyértelműen kiderült: a Soros-birodalom és annak trónörököse áll a szervezett nemzetközi támadássorozat mögött. Alexander Soros jól láthatóan személyes ügynek tekinti az egész hadjáratot.

Személyes ügy

A Soros-birodalom trónörököse, Soros György fia ugyanis nyíltan vállalja homoszexualitását. Rengeteg fotót posztol magáról és élettársáról, Maxwell Osborne-ról, aki egyben harcostársa is. Az egyébként  divattervező és politikai aktivista Osborne már évek óta elválaszthatatlan társa Alex Sorosnak. 

Alexander Soros és párjaForrás: Instagram

A Soros-trónörökös tehát emiatt támad egy olyan törvényt, amely semmilyen alkotmányos elvet nem sért, sőt, csak erősíti a gyermekek alkotmányos védelmét. 

Amíg apjának, Soros Györgynek a migránsok, így az illegális és tömeges migráció, addig Alexander Sorosnak, az LMBTQ-propaganda a személyes ügye.   

Mióta Alex Soros kijelölt utódja a bevándorláspárti spekulánsnak, a "birodalmon" belül a tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki is meg akarnak felelni. Ebből pedig az következik, hogy az elkövetkező időszakban az eddiginél is komolyabb anyagi erőforrást fog kapni a genderlobbi, aminek következtében rendszeresek lesznek a mostanihoz hasonló agresszív akciók.