Téglával teli táskával akart kirabolni egy dohánybolt egy váncsodi férfi

Vágólapra másolva!
Egy Váncson élő férfi téglával telepakolt táskával ment az egyik mezőpeterdi dohányboltba, hogy kirabolja. Kihasználta, amikor az ott dolgozó nő elfordult, és hátulról fejen ütötte a táskával. A nő nem ájult el, ezért a férfi még többször fejen ütötte, majd elmenekült.
Vágólapra másolva!

A férfi, miután hazaköltözött külföldről, a szüleivel élt együtt Váncsodon. Nem volt állandó munkahelye, rendszeresen ivott.

Tavaly márciusban elhatározta, hogy pénzt szerez, ezért otthon tégladarabokat tett a táskájába, majd az ismerőse biciklijével áttekert Mezőpeterdre.

Forrás: Ügyészség.hu

Tudta, hogy a járványhelyzet miatt egyszerre csak egy vásárló lehet bent a boltban. Megvárta, hogy kijöjjön az előző vásárló, majd bement és cigit kért az eladótól.

Amikor a nő megfordult, a férfi erősen megütötte a fején a táskával, aki ettől összeesett. A férfi ekkor odalépett, és még többször megütötte a táskával.

A nő nem ájult el, folyamatosan próbált védekezni, ezért a férfi mindent hátrahagyva elmenekült.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg életveszélyesen.

Az ügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a férfi ellen, aki jelenleg egy másik eset miatt jogerős börtönbüntetését tölti. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje életfogytig tartó büntetésre.