Kegyetlen körülmények között tartották őket, és ingyen kellett dolgozniuk sárosdi fogvatartójuknál – videó

Vágólapra másolva!
Embertelen körülmények kellett élnie legalább négy embernek Sárosdon, egy férfi erre kényszerítette őket. Volt akinek ingyen kellett dolgoznia, másnak a nyugdíját is elvették. A rendőrök szerint az áldozatok száma minden bizonnyal nőni fog.
Vágólapra másolva!

Egy férfi decemberben tett feljelentést a rendőrségen arról, hogy két hónappal korábban a veszprémi piacon egy számára ismeretlen ember leszólította, aki miután bemutatkozott, megkérdezte tőle, szereti –e az állatokat. Miután igennel felelt, tovább folytatták a beszélgetést, melynek során az idegen birkapásztorkodást, szállást, fizetést és ellátást ajánlott neki.

A férfi ezt el is fogadta, és

az éjszakát már az új sárosdi otthonában, egy fából készült, ablakok nélküli lakókocsiban töltötte.

Forrás: Police.hu

Napokig itt élt, és közben dolgozott. Ezután egy melléképületbe, egy idősebb férfi mellé költöztették.

Forrás: Police.hu

Az iratait közben elvették tőle.

A munkáért pénzt nem kapott, tisztálkodni nem volt lehetősége, és mint megtudta, a hozzá hasonló sorsú lakótársa nyugdíját is elvette a fogva tartójuk.

Tudomása szerint az elkövető a házkörüli munkák ellátására további elesett embereket vett magához, akiket folyamatosan dolgoztatott.

Végül a rendőrök négy embert találtak, akiket a gyanú szerint egy 44 éves férfi tartott fogva. A fogvatartottak száma azonban a rendőrök szerint még nőni fog.

A férfit, aki az elesett embereket fogva tartotta, tegnap fogták el a rendőrök, és indítottak ellene eljárást.