A görög tengerpart csicskaság, irány a Karácsony-féle budapesti “rizort”

tüntetés Fudan Egyetem, kínai egyetem, diákváros, Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen! 2021.06.05. Budapest, Karácsony Gergely főpolgármester
Vágólapra másolva!
Elindult a Pesti TV "Budapest vlogja"! A Budapest patriot YouTube-csatornán Dezse Balázzsal járhatjuk körbe a várost, hogy kiderüljön, milyen jó dolgok vannak itt, és hogyan lehetne még jobb hely a nemzet fővárosa, írja a Pesti Srácok.
Vágólapra másolva!

A debütáló részben büszkén lobog egy lepukkant épület homlokzatán Józsefváros lyukas zászlaja, miközben alatta hajléktalanok alszanak a kapualjban. Nagyjából ez jellemzi Budapesten a Teleki teret és környékét, ahol lényegesre nem, viszont minden feleslegesre bátran költ az önkormányzat.

Ennek járt utána a Budapest patriot stábja, döbbenetüket nem tudták elrejteni a srácok. Elérhető már a következő rész is, ahol Balázs az alsó rakpartból a főpolgármesteri látomások nyomán kialakított Budapest "rizortot" teszteli le, és igen meglepő dolgokra lel a forró aszfalton.

Az új részek minden pénteken érkeznek a Pesti TV Pesti riporter című műsorában, este hétkor, utána pedig kikerülnek a YouTube-csatornára is.