Déri Stefi nem fog csendben maradni csak azért, mert valakinek nem tetszik az, hogy jobboldali értékeket vall. Ezért csatlakozott a Megafonhoz - jelentette be a műsorvezető a Facebookon.

 

Sokan és sokszor akartak már lebeszélni arról, hogy véleményt nyilvánítsak a Facebookon, mert úgyis jönnek a balliberális huhógok, hogy elvegyék az ember kedvét. De én nem fogok azért csendben maradni, mert valakinek nem tetszik a véleményem, nem tetszik az, hogy jobboldali értékeket vallok"
– vallja a HírTV fiatal műsorvezetőnője.

A baloldal állítólagosan tiszteli a szabad véleménynyilvánítást de mégis a gyakorlatban inkább szeretné elhallgattatni a neki nem tetsző véleményeket.

A közösségi média ma Magyaroszágon is elsőszámú hírforrás és ezért fontos, hogy a jobboldal is dolgozzon a baloldali túlsúly leküzdése ellen a közöségi médiában. Fontos, hogy minél több jobboldali és konzervatív ember hallassa a véleményét és ebben nyújt segítséget a Megafon Központ. A Megafon minden segítséget megad annak érdekében, hogy az oldalad követőinek a száma növekedhessen, illetve segít a minőségi tartalamak gyártásában is.