A baloldali propagandaújság örömködve jelenti, az EP talált pár trükköt, amivel támadni lehet Magyarországot

KOCSIS Máté
Debrecen, 2021. június 17. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett üléséről tartott debreceni sajtótájékoztatón 2021. június 17-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán felhívta rá a figyelmet, hogy az offshore-király Varga Zoltán háziorgánuma, a baloldali propagandaújság örömködve jelenti, az EP talált pár trükköt, amivel támadni lehet Magyarországot. Jogi szempontból nem valószínű, hogy találnak a gyermekvédelmi, pedofilellenes magyar törvényben olyan passzusokat, amelyek nem jogszerűek, már amennyiben persze veszik a fáradtságot és végre elolvassák annak a szövegét.
Vágólapra másolva!

– közölte Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője hozzáfűzte:

A baloldali 24.hu nem szemérmeskedte agyon a mai napi diadaljelentését, az biztos. Utoljára talán Gyurcsányék örültek ennyire a "trükkök százainak", vagy Sargentiniék, amikor "megtrükközték" az Európai Parlament Magyarországot elítélő szavazását.

Persze lehetne már egyszer egy olyan trükk is, hogy - mondjuk - Brüsszel nem szól bele úton-útfélen abba, hogyan éljünk, kiket engedjünk be a saját hazánkba, és hogyan neveljük a gyerekeinket.

– zárta bejegyzését a kormánypárti politikus.

Megjegyzés: a szemfüles olvasóknak bizonyára feltűnt, hogy „egész véletlenül" éppen a „Trükkös Zotyónak" becézett offshore-lovag propagandalapjában, a 24.hu-ban jelent meg a brüsszeli „trükközés".