Bedobták egy BKV-busz ablakát, egy csecsemő megsérült

kővel dobta be egy busz ablakát egy férfi
Vágólapra másolva!
A budapesti rendőrök őrizetbe vették a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a Rákóczi úton kockakővel dobta be egy busz ablakát. Az üvegszilánkoktól megsérült egy csecsemő. Kiderül, hogy a férfi korábban is veszélyeztette ezzel a módszerrel buszon utazók életét.
Vágólapra másolva!

Kockakő törte be a Budapest VIII. kerületében, a Rákóczi úton a Keleti Pályaudvar felé haladó 8E busz ablakát július 3-án 21 óra 30 perc körül.

Bár az utastérbe repülő kő nem talált el senkit, az üvegszilánkok felsértették egy édesanyjával utazó négyhónapos csecsemő fejét.

A vérző babát a kerületi rendőrök járőrautóval vitték kórházba, ahol könnyű sérülésekkel látták el.

Kővel dobta be egy busz ablakát egy férfi Forrás: Police.hu

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya indított eljárást.

A minden részletre kiterjedő nyomozás eredményeként a fővárosi rendőrök három nappal később, július 6-án elfogták el a gyanúsítottat. Az eljárás adatai szerint a VIII. kerületben élő férfi az elmúlt hónapokban még hatszor dobott meg kővel a környéken közlekedő buszokat. Ahogy írták, az csak a vakszerencsének köszönhető, hogy azokban az esetekben nem sérült meg senki.

A közlekedési nyomozók a 38 éves L. Norbertet hétrendbeli közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi nem tett vallomást.