Novák Katalin családügyekért felelős tárca nélküli miniszter még tavaly indított pert Gyurcsány aktivistája, Homonnay Gergely ellen, mert ocsmány módon támadta a politikust. Hétfőn tartották az első tárgyalási napot, Homonnay személyesen nem jelent meg, de másnap azt írta a közösségi oldalán, hogy ott volt. 

Még 2020 novemberében „náci féregnek" nevezte Novák Katalint Homonnay Gergely, Gyurcsány Ferenc aktivistája. A családokért felelős tárca nélküli miniszter ezt követően beperelte a bukott kormányfő rajongóját, és bocsánatkérést vár a kijelentésért.  

Homonnay Gergely most a közösségi oldalán hazudottForrás: Facebook

Az első tárgyalást július 5-én tartották. Az Origo információi szerint a tárgyaláson sem Homonnay, sem a jogi képviselője nem jelent meg személyesen, tehát a bocsánatkérés is elmaradt. Az eljárás folytatódik. 

Az ügy érdekessége, hogy július 6-án Homonnay a közösség oldalára a következőt írta: 

Forrás: Origo

Gyurcsány aktivistája tehát a közösségi oldalán hazudott, mivel nem volt ott a tárgyaláson. 

Elképesztő gyalázkodások Gyurcsány emberétől 

Mint arról korábban beszámoltunk, Homonnay Gergely, a DK-közeli aktivista-blogger (személyes profilját 30 ezren követik a Facebookon, míg az Erzsi for President néven futó oldalát több mint 80 ezren) Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait a járványkezelésről és Orbán Viktorról. Ebben így fogalmaz: "A poloskát is wc-papírba csomagolva dobtam ki nyáron az ablakon, de ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik. Mert emberek élete szárad a lelkén."

Homonnay - a DK kommunikációjával összhangban - legutóbb arról értekezett, hogy a muszlimok nem jelentenek fenyegetést Magyarországra.