Gyurcsány gyalázkodó aktivistája most egy bírósági tárgyalásról hazudott

Homonnay Gergely Gyurcsány ferenc
Vágólapra másolva!
Novák Katalin családügyekért felelős tárca nélküli miniszter még tavaly indított pert Gyurcsány aktivistája, Homonnay Gergely ellen, mert ocsmány módon támadta a politikust. Hétfőn tartották az első tárgyalási napot, Homonnay személyesen nem jelent meg, de másnap azt írta a közösségi oldalán, hogy ott volt. 
Vágólapra másolva!

Még 2020 novemberében „náci féregnek" nevezte Novák Katalint Homonnay Gergely, Gyurcsány Ferenc aktivistája. A családokért felelős tárca nélküli miniszter ezt követően beperelte a bukott kormányfő rajongóját, és bocsánatkérést vár a kijelentésért.

Homonnay Gergely most a közösségi oldalán hazudott Forrás: Facebook

Az első tárgyalást július 5-én tartották. Az Origo információi szerint a tárgyaláson sem Homonnay, sem a jogi képviselője nem jelent meg személyesen, tehát a bocsánatkérés is elmaradt. Az eljárás folytatódik.

Az ügy érdekessége, hogy július 6-án Homonnay a közösség oldalára a következőt írta:

Forrás: Origo

Gyurcsány aktivistája tehát a közösségi oldalán hazudott, mivel nem volt ott a tárgyaláson.

Elképesztő gyalázkodások Gyurcsány emberétől

Mint arról korábban beszámoltunk, Homonnay Gergely, a DK-közeli aktivista-blogger (személyes profilját 30 ezren követik a Facebookon, míg az Erzsi for President néven futó oldalát több mint 80 ezren) Facebook-bejegyzésben osztotta meg gondolatait a járványkezelésről és Orbán Viktorról. Ebben így fogalmaz: "A poloskát is wc-papírba csomagolva dobtam ki nyáron az ablakon, de ahogy az Ozban a gonosz boszorkány halálát várták, úgy várom Orbánét is, és pezsgőt fogok bontani, ha megdöglik. Mert emberek élete szárad a lelkén."

Homonnay - a DK kommunikációjával összhangban - legutóbb arról értekezett, hogy a muszlimok nem jelentenek fenyegetést Magyarországra.