Gyurcsány Ferenccel egy lelkes rajongója próbált éppen szelfit készíteni, a DK elnöke azonban majdnem betört egy kirakatot. Gyurcsány, úgy tűnik, már fényes nappal is hullarészeg - írta a Ripost. Természetesen - és ezt mindenképpen hozzá kell tenni - senkit ne tévesszen meg Gyurcsány állapota. Mert a baloldalé még rosszabb, más értelemben: és ezt a baloldalt (gondoljunk csak az állandóan szerencsétlenkedő Karácsony Gergelyre) egy magát olykor fegyelmezni képtelen Gyurcsány Ferenc könnyedén irányítja. 

Érdekes videó terjed az interneten Gyurcsány Ferencről, az egyesült baloldal vezetőjéről. Korábban is napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint a DK elnöke szeret a pohár fenekére nézni, eddig azonban a fényes nappal tartott pártrendezvényeken józannak tűnt. Legutóbb azonban Gyurcsány egy videó tanúsága szerint a saját kampányrendezvényén, a támogatói előtt is hullarészeg volt. 

Egy pillanatkép a botrányos videóbólForrás: Facebook

A videó alatt egy kommentelő arról írt, hogy az incidens egy gyöngyösi utcafórumon történt.


Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Facebookon a következőket írta:

A baloldal vezére: Gyurcsány Ferenc szemmel láthatóan már fényes nappal, a saját kampányeseményein is hullarészeg. Azt mindenesetre hozzátehetjük, hogy - a videó szerint - egy-egy kampányeseményen képtelen fegyelmezni magát, de ettől függetlenül vaskézzel irányítja a baloldalt. És ha magát olykor nem is, Karácsony Gergelyt például mindig képes fegyelmezni. Elég utalnunk arra, amikor az összevissza beszélő Karácsonyra Dunaújvárosban erőteljesen rákrákogott, régi alkalmazottja és mostani jelöltje ettől (elnézést a kifejezésért) valósággal összecsinálta magát, dadogni kezdett, majd követve főnöke utasításait, másról kezdett beszélni.