Aktivisták hadáról lódított Gyurcsány felesége, de a fellépéseire senki sem kíváncsi

Dobrev Klára  DOBREV Klára ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré politikus sajtótájékoztató SZEMÉLY választási előkészület
A bukott miniszterelnök felesége, Dobrev Klára elmondása szerint nem is volt tisztában azzal, melyik cég nevére folyósították a kölcsönt.
Vágólapra másolva!
Alig kíváncsiak Gyurcsány Ferencné vidéki "fórumaira" az emberek. Tudósítóinktól kapott információk szerint néhány tucatnyian lézengenek, igaz, egy helyi aktivista megpróbálja őket összeterelni, hogy Gyurcsányné facebook-oldalán többnek tűnjön. Nemrég az ATV-ben arról beszélt (írhatjuk nyugodtan, lódított), hogy rövid időn belül 75 ezer önkéntes aktivista csatlakozott hozzá. Valahogy nem látszanak - sem a munkájuk, sem a tömegük...
Vágólapra másolva!

A DK miniszterelnök-jelöltje a baloldali előválasztási komédián (közkeletű nevén: a Gyurcsány-show-n) a műsor névadójának felesége is szerepel. Régen eldőlt, hogy Karácsony Gergely a bukott miniszterelnök végleges jelöltje, így természetesen a komédia szereplői úgy kampányolnak, hogy nem kampányolnak. Egyetlen rossz szót nem szólnak a másikra...

Gyurcsányné mindenesetre megpróbálja magát egy olyan politikusnak feltüntetni, akire rengeteg ember kíváncsi, és akinek a kampányát óriási érdeklődés övezi. Azonban ez köztudottan nincs így, néhány tucat embert tudnak összeverbuválni egy-egy vidéki fellépésére. Gyurcsányné egy június 2-i Facebook-bejegyzésében egyébként azt állította, hogy 75 ezer önkéntes csatlakozott a kampányához, ezzel a nagyszerű hírrel (lódítással) még az ATV-ben is turnézott.

Ha valóban ennyi önkéntes csatlakozott a megmosolyogtató nevű "Teamdobrevhez", akkor miért csak 30-40 embert érdekel a rendezvénye? (De ne kisebbítsük Gyurcsányné teljesítményét: szombaton Albertirsán információnk szerint 49 ember volt kíváncsi a beszédére.) Rendre érdektelenségbe fulladnak az utcafórumai és trükköznek azzal, hogy a drámaian kevés érdeklődő vizuálisan többnek hasson.

Mivel egyre nyilvánvalóbb az álfórumok bukása, ezért az érdektelenséget mindig valamilyen álbotránnyal vagy éppen hazugsággal próbálja leplezni.

Ez nem volt másként a nagykátai fórumán sem, ahol a rendezvénye közben megszólalt egy riasztó a szomszédos épületben. A riasztóval kapcsolatosan azt állította, hogy a helyi fideszes polgármester egyik embere próbálta megzavarni ilyen módon a rendezvényét. Megzavarni, pár pillanatig, egy riasztóval, egy lényegében nem létező rendezvényt... Igaz, Gyurcsányné szerény volt, ilyen erővel mondhatta volna azt is, hogy Donald Trump kapcsolta be a riasztót.