Benyúlt egy négygyermekes család autójába, és megrángatta az ott ülő, 15 hónapos kisfiút egy 26 éves férfi Szigetszentmiklóson. A Bors úgy tudja, hogy a férfi elmeállapota miatt nem büntethető.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a kocsiból akarták elrabolni egy Szigetszentmiklóson élő család egyik gyermekét. A család éppen az apát kísérte el egy címre, hogy az autószerelőként dolgozó férfi egy ügyfele kocsijának leolvassa a hibakódját. Miközben Sándor a munkáját végezte, az autójukban maradó családja kiabálására lett figyelmes.

Felesége, Ivett az eset után a Facebookon fordult a nyilvánosság felé, hogy mindenkit arra ösztökéljen: vigyázzon a gyermekére, nehogy velük is hasonló történjen. 

A gyerekekkel az autóban ültünk, amikor váratlanul odasétált egy látszólag beteg férfi, és behajolt hozzánk az ablakon. Megpróbálta kirángatni a kezeim közül a 15 hónapos kisfiamat. Szerencsére a férjem el tudta zavarni az illetőt, aki bemenekült egy házba – írta a családanya.

IllusztrációForrás: Image Source via AFP/© Image Source, all rights reserved./Heshphoto

A család feljelentést tett a rendőrségen. A Bors megtudta, a 26 éves férfi súlyos személyiségzavarban és elmebetegségben szenved, ebből kifolyólag nem büntethető.

"Személyi szabadság megsértésének kísérlete miatt nyomoz a rendőrség. Vizsgálják az eset körülményeit" – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.