A Budapest-Győr vasútvonal Győr és Győrszentiván közötti szakaszán várhatóan délig dolgoznak a vasárnap több helyen is leszakadt felsővezeték helyreállításán, Nagyszentjános és Győrszentiván között pedig még tart a biztosítóberendezés javítása - tájékoztatta hétfő reggel a Mávinform az MTI-t.

Ács és Győr között az S10-es személyvonatok helyett az InterCity, az EuroCity és egyes railjet vonatokkal lehet utazni mindkét irányban, a szerelvények minden állomáson és megállóhelyen megállnak. Ez alól kivétel a Budapestről 7.40-kor és 9.40-kor induló, Győrbe 9.02-kor és 11.02-kor érkező RJ60-as és RJ62-es számú railjet, mert az nem áll meg Ács és Győr között - írták.

A késések érintik a Győrön át Sopron és Szombathely felé, illetve felől közlekedő InterCity-ket, valamint a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vonalon közlekedő járatokat is.

IllusztrációForrás: pixabay.com

Győrszentiván és Nagyszentjános között vasárnap délelőtt több száz méteren szakadt le a felsővezeték, emiatt nem jártak a vonatok, pótlóbuszok szállították az utasokat a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon - emlékeztettek.

A legfrissebb információk a www.mavcsoport.hu/mavinform/hosszabb-menetido-budapest-gyor-vonalon-0 címen érhetők el.