Súgógépet használ Karácsony Gergely - fotó

Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely, a Gyurcsány-show egyik miniszterelnök-jelöltje (és kijelölt győztese) a miskolci kampányolása során súgógép segítségével olvasott fel egy rövid – magyar nyelvű – szöveget, mivel önállóan nem volt képes elmondani. Az Origo egy hónapja megkérdezte a főpolgármestert, hogy használ-e súgógépet, és hogy aláírattak-e titoktartási nyilatkozatot a súgógép kezelőjével. Akkor Karácsony zavarodott fejmozgásán látszott, hogy nem fejből mondja el három mondatát. Karácsonyék tagadták. Most egyértelműen bizonyítja a fotó, hogy információink helyesek voltak.
Vágólapra másolva!

Megdöbbentő felvételt hozott nyilvánosságra a baloldali vezetésű miskolci önkormányzat hírportálja, a minap.hu - akaratán kívül, nem tudván, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozzák Gyurcsány jelöltjét. Nyilván azért közölték a képet, hogy – felületesen megnézve – tömegnek tűnjön Karácsony hallgatósága. A valóságban persze nyolcvan-kilencven ember hallgatta Karácsony beszédét, pontosabban felolvasását.

A baloldali hírportál a Gyurcsány-show egyik miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely kampánykörútjának miskolci állomásáról olyan fényképet tett közzé, amelynek alapján

a budapesti főpolgármester súgógépről olvasta fel a magyar nyelvű beszédét

írja a PestiSrácok.

Forrás: PestiSrácok

Nem ez az első eset, hogy Karácsony súgógépet használt egy beszéde elmondásához.

Köztudott, hogy a magának középfokú angol nyelvvizsgát hazudó Karácsony egy szót sem beszél angolul, de ennek ellenére június 3-án mégis azt próbálta bizonygatni, hogy tud angolul. Ezért akkor közzétettek róla egy olyan felvételt, amelyen elmond három mondatot angol nyelven.

Rögtön felmerült annak a gyanúja, hogy ezt súgógépről olvasta fel, pusztán zavarodott fejmozgásából.

Néhány nappal később az Origo olyan információk birtokába jutott, amely alapján biztossá vált,

Karácsony a hárommondatos angol szöveg „elmondásához" súgógépet használt.

Úgy tudjuk, hogy

fonetikusan írták Karácsonynak a szöveget, és a súgógép kezelőjével még egy titoktartási nyilatkozatot is aláírattak.

A témával kapcsolatosan akkor a Főpolgármesteri Hivatalhoz fordultunk, de ők – mindenféle konkrétum nélkül – megpróbálták ezt letagadni, és perrel fenyegetőztek.