Menczer Tamás: Kiemelt ügy a hátrányos helyzetű gyermekek segítése

Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, magyar válogatott, szurkolói zóna, szurkoló, szurkolás, drukker, teqball, Budapest, Magyarország - Portugália, Szurkolói zóna a Városligetben, Városliget, Budapest, 2021.06.15.
Egy kis teqball
Vágólapra másolva!
Kiemelt ügy a hátrányos helyzetű gyermekek segítése - jelentette ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten, az Ökumenikus Segélyszervezetnek adományozott teqball asztalok átadóján.
Vágólapra másolva!

A segélyszervezet központjában rendezett átadón Menczer Tamás - aki a Magyar Teqball Szövetség jótékonysági bizottságának az elnöke is - úgy fogalmazott, hogy a teqball nemcsak Magyarországon, hanem világszerte egyre ismertebb, és kiváló példája a magyar találékonyságnak.

Az államtitkár az Ökumenikus Segélyszervezet munkásságát példaértékűnek nevezve reményeit fejezte ki, hogy sok gyermekkel megismertetik a teqballasztalon játszható sportokat.

Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója az átadón a közösségépítés fontosságáról beszélve azt mondta, hogy a teqball is jó eszköz ahhoz, hogy összehozzon egy közösséget. Elmondta, hogy már hat regionális központjukban - Miskolcon, Kaposváron, Sátoraljaújhelyen, Vizsolyban, Debrecenben és Kastélyosdombón - van teqballasztaluk, melyek nyári táboraikban nagyon népszerűek.

A csütörtökön a teqballszövetség által több mint 2,5 millió forint értékben adományozott öt új asztallal már tizenegyre nőtt teqballpályáik száma, és gondolkodnak minitorna kiírásán is

- mondta a segélyszervezet elnök-igazgatója.