Letiltotta Rákay Philip írását a Facebook egy gendersemleges sárkánnyá operált férfiről, mi közöljük

gendersemleges sárkány
Vágólapra másolva!
Két nap elteltével letiltotta Rákay Philip írását a Facebook, melyben a kommunikációs szakember egy gendersemleges sárkánnyá operált férfiről írt. A letiltott írást változtatás nélkül, alább olvashatják: 
Vágólapra másolva!

FÉRFIBŐL OPERÁLTATTA MAGÁT GENDERSEMLEGES SÁRKÁNNYÁ EZ A SZERENCSÉTLEN
KRETÉN... NÁLAM BETELT A POHÁR!

A lény - ahogy saját magára tekint ez a szánnivaló valami - egykor férfiként élt, sikeres bankárként dolgozott. Majd kiderült, hogy HIV pozitív, s akkor úgy döntött, végre vállalnia kell a valódi énjét. Levágatta a füleit, átoperáltatta az orrát, kettévágatta a nyelvét, kasztráltatta magát, szarvakat plasztikáztatott és mindenféle beavatkozásokon ment keresztül, csak hogy gendersemleges sárkánynak nézzen ki.

Én nem tudom, milyen lehet a gendersemleges sárkány, de az eredmény hátborzongató. S ami a leginkább elborzasztó, hogy manapság erre is van sebész, végzett orvos, aki zokszó nélkül vállalja és beteljesíti egy debil elmeroggyant öncsonkító vágyálmait, bármi legyen is az. Ha tarajos gőtét óhajt a kedves kuncsaft, azzá, ha nádiposzátát, hát azzá alakítják. S természetesen egyből terem forgatócsoport is, van hozzá média, s persze alapítványok, „civil" szerveződések csőstül, amelyek ugrásra készen állnak, hogy végre jól elmagyarázzák a gyanútlan szemlélődőknek - köztük az ártatlan gyerekeinknek -, hogy mindaz, amit itt látunk, bizony normális.

Mit normális, egyenesen követendő! Ki akarsz tűnni valamiben? Nyomorult az életed, de szeretnéd, hogy felfigyeljenek rád? Vállald önmagad, legyél transgender unikornis, vagy ciszgender lajhár! Megteheted, hiszen csak az egód számít!

Mert haladóék teljesen kibillent világképe szerint nyilván ez az igazi, nagybetűs szabadság.
Normálisnak hazudni, majd példaként állítani aberrált, beteglelkű deviánsokat. Miközben ördögi technikájukkal hónapról hónapra feljebb és feljebb állítják az ingerküszöbünket. Az uniszex sárkánykretén és az állatokkal nemi életre vágyó, sárgaházba való idióták villanófényében az évekkel ezelőtt feltűnést keltő Conchita Wurst - a szakállas nő - még decens franciakisasszonynak tűnhet. S éppen ez itt a lényeg. Nem csupán a gyerekeink, de az egész társadalom szisztematikus szoktatása, érzékenyítése az ABNORMALITÁSHOZ.
Kövezzenek meg érte, vállalom. A nyílt társadalom nevű álszent, álfilantróp, szélsőliberális, beteg idiotizmus a valaha volt egyik legkárosabb ideológia. Minden szinten, kőkeményen küzdeni kell ellene, máskülönben elveszünk... - írta Rákay Philip, majd ezt az írását a Facebook letiltotta.

Gendersemleges sárkány Forrás: Youtube/Truly

Korábban alelnök volt egy bankban

Az átoperált férfiról az Origón is beszámoltunk. Tiamat Legion Medusa, a korábban bankárként dolgozó, vállaltan meleg amerikai férfi levágatta nemi szervét és a füleit, a nyelvét pedig kettévágatta, miután megtudta, HIV-fertőzött. A férfi jelenleg „gendersemleges sárkánynak" tartja magát, mivel 18 szarvat is „műtetett" a fejére. A férfi egy interjúban kijelentette; hogy

FÉLIG EMBERINEK, FÉLIG HÜLLŐNEK, „GENDERSEMLEGES SÁRKÁNYNAK" TARTJA MAGÁT.