Meghalt egy hatgyerekes, egyedülálló anya

Vágólapra másolva!
Tragikus módon halt meg egy hatgyermekes, egyedülálló édesanya, miután egy évvel korábban legyőzte a rákot - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 37 éves Victoria Ayes legyőzte a méhnyakrákot, majd egy évvel később az orvosai közölték vele, hogy visszatért a betegsége.

A méhnyakáról átterjedt a rák a veséjére, a medencéjére és a gyomrára. A teste lebénult és két vesetasakra volt szüksége.

Unokatestvére, Chris Murray szerint, Victoriának ezúttal nem voltak tünetei, amikor váratlanul lebetegedett. Egyedül annyi tűnt fel számukra, hogy a 37 éves nő sokat fogyott a karácsony előtti napokban.

Victoriánál 3. stádiumú méhnyakrákot diagnosztizáltak.

Mindössze 30-50 százalék esélyt adtak neki a túlélésre, de márciusra az állapota rohamosan romlani kezdett. Végül április 9-én a Preston Royal Kórházban halt meg.

„Mindannyiunknak teljesen összetört a szíve a történtek miatt. Victoria túl fiatal és túl jó volt. Vickie egy életvidám anyuka volt, ő volt a bulik élete és lelke. Mindig nagyon boldog volt. A gyerekei voltak az élete, mindent megtett értük" - emlékezett meg róla barátnője.

Victoria mindössze egy héttel a halála előtt ünnepelhette 37. születésnapját a gyermekeivel.

Most hat gyermeke, Davina, Michael, Matthew, Megan, Amelia és C-J, Vickie édesanyjával, Theresával és mostohaapjával, Garyvel él majd.