Kétszer is megerőszakolta nevelt lányát egy Veszprém megyei férfi

Vágólapra másolva!
Szexuális erőszak súlyosabban minősülő esete miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség egy 32 éves férfival szemben, aki az egyik Veszprém megyei faluban megerőszakolta a nevelt lányát. 
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint a nevelőapaként a serdülőkorú lány hozzátartozójának minősülő férfi tavaly októberben,

kétszer is megerőszakolta részegen a koronavírus-járvány miatt tanulmányait távoktatásban tanuló, otthon lévő gyereket.


A férfi alkalmi munkákból tartotta fent magát. Amikor nem dolgozott, a lakásban volt, míg házastársa dolgozott és nem volt otthon. A pedofil férfi ezt a helyzetet használta ki, amikor október elején részegen bement nevelt lányának szobájába, s meg nem engedett módon közeledett hozzá - írta Orbán György főügyész, majd hozzátette,

hogy a lány könyörgésére végül a férfi abbahagyta, amit elkezdett és kiment a szobájából.

Tíz nappal később megint megerőszakolta a lányt a férfi, aminek a gyerek anyjának váratlan hazaérkezése vetett véget.

A családi viszály elkerülése érdekében a kamasz korábban nem mert beszélni erről az édesanyjának, de a nő a második esetnél tetten érte a férfit.

Felelősségre vonta, és elküldte az otthonukból.

Az ügyészség a vádiratában fegyházbüntetést, valamint közügyektől és minden olyan foglalkozástól, egyéb tevékenységtől történő végleges hatályú eltiltást indítványozott a férfi esetében, melynek keretében kiskorú személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné, illetve ilyen személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyba kerülne."Az ügyészek indítványozzák, hogy ha beismerő vallomást tesz, ítélje őt 11 év 6 hónap fegyházbüntetésre a Veszprémi Törvényszék.