Szíven szúrta élettársát egy miskolci nő

kés illusztráció konyhakés
kés illusztráció konyhakés
Vágólapra másolva!
Féltékenység miatt veszett össze egy miskolci pár. A férfi rátámadt egy késsel az élettársára, megvágta a kezén, aztán a nő is kést ragadott, és szíven szúrta a párját.
Vágólapra másolva!

A nő tavaly májusában együtt ivott az élettársával Miskolcon az utcán, majd hazafelé menet bementek egy presszóba. A férfi innen hazaindult, a nő ottmaradt. Nagyjából 30 perccel később ő is elindult a lakásra, ahol

a párja kérdőre vonta, hogy hol volt addig, szidta és kétségbe vonta a hűségét.

A pár között már korábban is voltak viták féltékenység miatt, de egyszer sem fajult verekedésig. Most viszont a férfi felkapott egy konyhakést az asztalról, amivel a nő irányába szúrt, és sikerült megvágnia a könyökét. A nő kiment az udvarra és elszívott egy cigit. Amikor visszatért, ő is megfogott egy kést, odalépett az élettársához és közölte, hogy most már nála is van egy.

A férfi erre azt válaszolta, hogy úgysem meri megszúrni, erre a nő szíven szúrta.

A férfi elájult, a nő pedig gyorsan fellocsolta és próbálta csillapítani a vérzést, majd hívta mentőket. Az áldozat életveszélyes sérüléssel került kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A nő támadása eredetileg emberölési kísérletnek minősül, de enyhítő körülmény volt, hogy egyből segíteni akart a férfinak, ezért az ügyészség "csak" életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat ellene. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.