Új formában jelenik meg és kibővült honlappal nyit új fejezetet a korunk konzervatív gondolatait közvetítő The European Conservative magazin.

Megújult a több mint tízéves múltra visszatekintő The European Conservative folyóirat és online magazin. Az első, új arculattal ellátott, nyomtatott kiadás július 23-án jelenik meg több európai országban, valamint az Egyesült Államokban és Kanadában, az átalakított, kibővült weblap pedig most élesedik.

Az ezentúl negyedévente megjelenő angol nyelvű magazin kiadója 2021-től a budapesti székhelyű European Conservative Nonprofit Kft – írta a Mandiner.hu. 

A The European Conservative folyóiratot egy Hollandiában bejegyzett oktatási nonprofit szervezet, a Center for European Renewal önkéntesei hozták létre 2008-ban azzal a céllal, hogy korunk konzervatív gondolataira reflektálva dolgozza fel az Európát érintő politikai, társadalmi és kulturális témákat. A magazin 2021-től a budapesti székhelyű European Conservative Nonprofit Kft. hivatalos kiadványa.

Forrás: Mandinr.hu

„Az új arculattal és vizualitással arra kívánunk rámutatni, hogy a konzervatív eszmék folyamatosan fejlődő, érvényes, élő és friss gondolatok” – hangsúlyozta Alvino-Mario Fantini, a lap főszerkesztője, a European Conservative Nonprofit Kft. társalapítója. 

A folyóirat első megújult lapszámába többek között olyan elismert újságírók és szakértők írnak, mint Ryszard Legutko lengyel filozófus és EP-képviselő, Anthony Daniels brit esszéista, Marc Jongen, a Bundestag tagja, Mark Dooley ír filozófus, David Engels történész és Jonathon Van Maren kanadai író.

A százhúsz oldalas magazin július 23-ától lesz elérhető világszerte az újságosoknál. A kiadvány mellett a honlap is megújul, amely naponta frissül exkluzív online tartalmakkal, köztük tudósításokkal és elemzésekkel. Továbbá podcast- és videóműsorok is elérhetők lesznek a felületen, és előfizetésre is itt lesz lehetőség.