Gátlástalan LMBTQ-propaganda és erőszakos brüsszeli támadások: ezért van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra

pride, róma, felvonulás, lmbtq, lmbt, meleg, homoszexuális
Participants are pictured at the Pride march in Rome on June 26, 2021.
Vágólapra másolva!
A kormány által szerdán kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazás arról szól, hogy a magyar emberek maguk dönthessenek a gyermekeik neveléséről és megvédhessék őket. Orbán Viktor bejelentése szerint öt kérdésről lesz referendum, mindegyik rendkívül fontos. Megakadályozhatjuk például azt, hogy Brüsszel Magyarországra próbálja kényszeríteni azt, hogy gyerekeken is végrehajthassanak nemátalakító kezeléseket.  Az elmúlt hetekben Brüsszel és a nemzetközi LMBTQ-lobbi korábban soha nem látott módon rontott az országra a gyerekvédelmi törvény miatt, ezért is égetően fontos a népszavazás.
Vágólapra másolva!

Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, ezúttal pedig az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli – hívta fel szerdán a figyelmet a közösségi oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor hangsúlyozta:

a gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk.

A kormányfő továbbá bejelentette: amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős, akkor csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot, a kormány ezért úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményez öt kérdésben.

A népszavazás kérdései a következők lesznek:

  1. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

– fogalmazott Orbán Viktor a bejelentés végén.

Példátlan támadás Magyarország ellen

A népszavazás kiírásának egyik legfőbb oka, hogy az elmúlt hetekben példátlan méretű nemzetközi támadássorozat érte Magyarországot, hasonlóan a 2015-ös migrációs válsághoz. Akkor is fel akarták függeszteni az uniós források kifizetését, és egyéb durva intézkedéseket helyeztek kilátásba azért, hogy Magyarország megváltoztassa a bevándorlásügyi álláspontját.

Most a gyermekvédelmi törvény miatt támadják hazánkat.

Ezzel is Magyarország szuverenitását vonják kétségbe, az önvédelmi képességét gyengítenék. Ezért is fontos a népszavazási kezdeményezés, hiszen ha a magyarok nagy része kiáll a gyermekvédelmi törvény mögött, akkor a bevándorlás elleni küzdelemhez hasonlóan a gyermekek védelmének ügye sem bukhat el, bármekkora brüsszeli és Soros-féle nyomásgyakorlás ellenére sem.

A népszavazás a genderőrületre mond nemet Fotó: Hajdú D. András - Origo

A pedofilok mellé állt a baloldal

Mint arról korábban beszámoltunk, júniusban fogadta el az Országgyűlés a pedofilellenes jogszabálycsomagot, melyet a fideszes Kocsis Máté nyújtott be. Mint fogalmazott, a pedofilok büntetését szigorítani kell, mert a gyermekek ellen irányuló szexuális jellegű bűncselekmények kapcsán nincs bocsánat, nem lehet megértés.

Bár a pedofilokat a társadalom egyhangúan elítéli, és ebből következően akár egység is kialakulhatott volna az egyes politikai oldalak között a kérdésben, a baloldal azonnal megtámadta a javaslatcsomagot.

Ez nem meglepő, hiszen

A BALOLDALI KÖZÉLETI SZEREPLŐK RÉGÓTA VISZOLYOGNAK ATTÓL, HOGY A GYERMEKMOLESZTÁLÓKAT SZIGORÚBBAN BÜNTESSÉK.

Soros György hálózata is támadásba lendült a gyermekvédelmi törvénnyel szemben Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Yunus Kaymaz

Felpörgött az álhírgyártó Soros-hálózat

A törvény tárgyalása során a gyermekek védelme érdekében a Fidesz azt is beterjesztette (az Országgyűlés pedig elfogadta), hogy a gyermekek szexualitással kapcsolatos nevelése, felvilágosítása kizárólag a szülő joga és felelőssége legyen. Ennek értelmében a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére ne irányulhassanak.

A javaslat kiforgatásával a baloldal, a baloldali propagandamédia és a Soros-féle álcivil szervezetek újra támadni kezdték a törvényt, homofóbnak hazudva azt, miközben bárki számára világos lehet, aki elolvassa a törvényt, hogy az

SEMMILYEN MÓDON NEM ÉRINTI A FELNŐTT HOMOSZEXUÁLISOKAT, KIZÁRÓLAG AZ A CÉLJA, HOGY SENKI NE SZÓLHASSON BELE ABBA, HOGY A MAGYAR SZÜLŐK HOGYAN NEVELIK GYERMEKEIKET.

A módosítási javaslat benyújtása után számtalan hazugság kezdett el terjedni a baloldali lapokban is. A baloldal propagandasajtója cikkek sorát jelentette meg arról, hogy ezentúl nem lehet szexuális felvilágosító órákat tartani fiataloknak, nem lehet velük a homoszexualitásról beszélni, ez azonban nem igaz, amit a törvény is egyértelműen kimond.

A baloldali pártok is beálltak a törvényt támadó álcivilek mögé, lelkesen vettek részt a törvény elleni tüntetésen is.

A törvény elfogadása után külföldi politikusok kezdték támadni Magyarországot.

Ursula von der Leyen hamarabb tudta az ítéletet, minthogy a vizsgálat megtörtént volna Forrás: MTI/EPA/REUTERS pool/Francois Lenoir

Elképesztő hazug kampányba kezdtek a nemzetközi színtéren

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke „szégyenteljesnek" nevezte a gyermekeket védő törvényt. Orbán Viktor akkor úgy reagált: a bizottság elnökének a közleménye szégyenletes, mert elfogulatlan vizsgálat nélkül tesz közzé elfogult politikai véleményt."

Orbán Viktor kiemelte, "a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk 3. bekezdésén nyugszik". A charta e rendelkezése értelmében a szülők azon jogát, hogy gyermekeik számára vallási, világnézeti vagy pedagógiai meggyőződésüknek megfelelő nevelést biztosítsanak, tiszteletben kell tartani.

Szintén Magyarországot kritizálta a törvény kapcsán Mark Rutte holland kormányfő is, aki szerint „térdre kell kényszeríteni Magyarországot". Az LMBTQ-lobbi hatására pedig még vitát is tartottak az Európai Parlamentben, ahol mások mellett, Gyurcsánynéval az élen, a magyar

BALOLDALI EP-KÉPVISELŐK IS AZT KÖVETELTÉK, HOGY AZ EU VONJA MEG A MAGYAR EMBEREKNEK JÁRÓ UNIÓS PÉNZEKET.

Politikai haszonszerzés és hazugságkampány

A magyar baloldal hatpárti szivárványkoalíciójának tagjai tisztában vannak azzal, hogy
nem tudnak kormányzóképes alternatívát felmutatni az Orbán Viktor vezette stabil jobboldallal szemben,

EZÉRT NEM IS EZZEL PRÓBÁLKOZNAK, HANEM INKÁBB A MINISZTERELNÖK TÁMADÁSÁTÓL ÉS A MAGYARORSZÁGGAL SZEMBEN FOLYTATOTT NEMZETKÖZI LEJÁRATÓKAMPÁNYTÓL REMÉLNEK BELFÖLDI POLITIKAI HASZNOT.

Ennek fényében minden egyes kormányzati intézkedés kapcsán álhíreket, hazugságokat terjesztenek, és próbálják kiforgatni a valós tartalmukat, így volt ez a gyermekvédelmi törvény kapcsán is, mondta az Origónak Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Rémült kisgyerek a római Pride-on 2021-ben Forrás: Controluce via AFP/ELIANO IMPERATO/Eliano Imperato

Mint mondta, a baloldal a gyűlöletkeltéssel, az emberek riogatásával próbál egyfajta mozgósító kampányt felmutatni. Az is egyértelműen látszik, tette hozzá a politológus, hogy ez

EGY TUDATOSAN FELÉPÍTETT HAZUGSÁGKAMPÁNY,

hiszen még meg sem jelent a törvénytervezet, a balliberális sajtótermékek már azonnal megbélyegezték, hazugságokat, álhíreket kezdtek leírni róla.

Ebből is látszik, hogy ez

EGY JÓL ÖSSZEHANGOLT HÁLÓZAT,

ami a Soros-féle NGO-kból, a NGO-k által finanszírozott, támogatott politikusokból és a médiájukból áll, és aminek a tagjai azonnal, egyszerre lendültek támadásba, tette hozzá Deák Dániel.

Brüsszel be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba

Ahogy arról az Origo beszámolt, az Európai Bizottság, miután kötelezettségszegési eljárásokat indított Magyarországgal szemben a gyermekvédelmi törvény miatt, két újabb kifogással állt elő. Azt is kifogásolják, hogy a gyermekvédelmi törvény a 18 éven aluliak számára tiltja, illetve korlátozza az olyan tartalomhoz való hozzáférést, amely „a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását vagy a homoszexualitást" népszerűsíti vagy jeleníti meg. Mivel e tevékenységet LMBTQ-aktivisták szokták végezni, az Európai Bizottság indoklásából kiderül, hogy Brüsszelnek igazából az a problémája, hogy kitiltottuk a magyar óvodákból és iskolákból az LMBTQ-aktivistákat. Ráadásképpen Brüsszel szerint a pedofilok nyilvántartása is problémás, mivel a GDPR értelmében ez megsérti a pedofilok személyes adatainak védelmét.

Ráadásul az Európai Bizottság egy olyan közleményt is kiadott, amelyből egyértelműen kiderült: szerintük a gyermekek védelme mindennemű szexuális propagandától sérti a szolgáltatások szabad áramlásának alapelvét. Vagyis: Brüsszel szerint a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó kizárólagos jogát felülírja az LMBTQ-propagandával foglalkozó nemzetközi szervezetek érdeke.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, Brüsszelnek nyilvánvalóan nem tetszik, hogy "mi kiállunk a gyermekeink védelme mellett, és a többi országtól eltérően mi nem vagyunk hajlandóak beengedni a szexuális propagandát az iskolákba".

Egyértelmű tehát, hogy az öt kérdésből álló gyermekvédelmi népszavazásra óriási szükség van ahhoz, hogy sikeresen távol lehessen tartani a nemváltoztató műtéteket, kezeléseket, az LMBTQ-propagandát gyermekeinktől.