A rendőrök a XIII. kerületben ellenőriztek egy autó, és az átvizsgálás során több csomag kábítószert találtak a benne ülő nőnél. Kiderült, hogy egy férfitől szokta venni a kábítószert, ezért a rendőrök az ő lakását is átkutattak, ahol még több drogot találtak. A lefoglalt kábítószer értéke több millió forint - írja a police.hu.

A rendőrök július 14-én Budapest XIII. kerületében ellenőriztek egy autót. Amikor átvizsgálták a benne ülő nő ruháit, 5 csomag kábítószert találtak. Kiderült, hogy a 29 éves nő heti rendszerességgel vásárolt „Gina" és „Kristály" néven ismert kábítószert egy 49 éves férfitől, aki angyalföldi otthonában árulta a drogot. 

Forrás: police.hu

Az eljárás során a rendőrök B. Károlyt lakásában elfogták, ahol közel 4 gramm por alapú, 60 ampullányi és további 1,6 liter folyékony kábítószergyanús anyagot, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, továbbá közel 16 millió forint értékű valutát is találtak.

drog, kábítószer, rendőrségForrás: police.hu

A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 15 millió forint.

A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

A kihallgatták és őrizetbe vettékForrás: police.hu

P. Diánát a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.