Brüsszel nem hagyhatja figyelmen kívül a népszavazás eredményét

Hollik István
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!
Az Európai Bizottság hangadói szerint be kell engedni az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat, míg a magyar kormány ellenzi ezt és azon az állásponton van, hogy a gyermekek szexuális neveléséről csak a szülő dönthet – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Éles vita van kibontakozóban az Európai Bizottság és Magyarország között a gyermekvédelmi törvény kapcsán, így a magyaroknak pedig meg kell adni a lehetőséget véleményük kifejtésére – mondta a Karc FM hírműsorábana Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik István a miniszterelnök által bejelentett népszavazással kapcsolatban kifejtette: kizárólag a magyar emberek joga meghatározni a magyar gyermekek nevelését.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a magyar baloldali pártok a gyermekvédelem esetében ismét Brüsszel és nem a magyar emberek érdekeit képviselik Forrás: Facebook/Hollik István

Emlékeztetett: az Európai Bizottság hangadói szerint be kell engedni az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat, míg a magyar kormány ellenzi ezt és azon az állásponton van, hogy a gyermekek szexuális neveléséről csak a szülő dönthet. A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy a magyar baloldali pártok a gyermekvédelem esetében ismét Brüsszel és nem a magyar emberek érdekeit képviselik, emellett támadják a kormány népszavazási kezdeményezését is.