Verekedő emberek közé hajtott egy részeg férfi Dabason

Vágólapra másolva!
Összeveszett, aztán össze is verekedett egymással egy inárcsi férfi és három testvér Dabason. Az egyik testvér a verekedés közben beszállt egy fehér kocsiba, majd a verekedők közé hajtott.
Vágólapra másolva!

Július 18-án este történt, hogy páran összevesztek az utcán. Úgy tűnt, lecsillapodtak a kedélyek, mert mindenki elindult a maga útjára, de később megint találkoztak egymással. Ekkor újra vitatkozni, majd verekedni kezdtek.

Az egyik testvér, egy 29 éves férfi beszállt egy fehér kocsiba, gázt adott és a járdán verekedők közé hajtott.

A tettes kocsija Forrás: Police.hu

Az inárcsi férfinak könnyebb sérülései lettek a lábán.

Amikor megpróbált visszatolatni az autóval, egy nő meg akarta akadályozni, hogy újra a járdára hajtson, de a meginduló autó elrántotta.

A nő elesett. Felületi sérülések keletkeztek a bokáján. A verekedést végül rendőrök állították le. A helyszínről 3 embert vittek kórházba, a többieket a kapitányságra, kihallgatásra.

Négy férfi, egy 31 éves inárcsi, valamint a dabasi testvérek, a 29 férfi, 25, valamint 21 éves öccse ellen folytatólagosan, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

A legidősebb testvér, aki a verekedők közé hajtott, részeg volt, amikor volán mögé ült és a vezetéstől is el volt tiltva, ezek miatt is elszámoltatták.