Rákay Philip legújabb bejegyzésében azt járta körbe, a baloldal hogyan viszonyul a tegnap bejelentett gyermekvédelmi népszavazáshoz. Szerinte Gyurcsány Ferencék álszentek, hiszen korábban a demokrácia legszebb ünnepének tartották a referendumokot, ehhez képest most "gyűlöletkeltő kamunépszavazást", "szánalmas gyűlöletkeltési kísérletet" és bojkottot emlegetnek.

Zavar a rendszerben. Tegnap Karácsonytól Dobrevig, Gyurcsánytól Fekete-Győrig az összes önjelölt demokrácia-bajnok megbillent kissé, amikor Orbán Viktor bejelentette, népszavazást kezdeményez a magyar gyermekek védelmében.

Érdekes, eddig átszellemülten azt hirdették progresszívék, hogy a népszavazás a demokrácia legszebb ünnepe. Most bezzeg "gyűlöletkeltő kamunépszavazást", "szánalmas gyűlöletkeltési kísérletet" és bojkottot emlegetnek.

Főnökük, Gyurcsány pedig egyenesen Orbán Viktor felmenőit ekézi, persze szigorúan az általa meghirdetett "szeretet politikája" nevében.

Tudom, hogy lehetetlent kérek, de próbáljunk meg egy pillanatra egyszázalékos, Hiperpasszív Gergely fejével gondolkodni! Vajon az alábbi kérdések közül mégis melyik a gyűlöletkeltő? Csak kérdezem...

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek köznevelési intézményekben, a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeke számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?