Ma tartják a Pride-ot Budapesten. Az LMBTQ-lobbi azt állítja, hogy mozgalmuk  a sokszínűségről és az elfogadásról szól. A valóságban ez nem teljesen így van. A legújabb videójában az Axióma bemutatja, milyen agresszív és provokatív a genderpropaganda. 

Néhány évvel ezelőtt a budapesti Pride szervezői meghívtak a rendezvényre beszédet mondani egy egyébként liberális és LMBTQ-párti írónőt, majd nem engedték felszólalni. Mindezt azért, mert nem sokkal korábban tiltakozott amiatt, hogy a transzipar egy 10 éves kisfiút szexualizált. Akkor arra hivatkoztak, hogy az írónő megsértette a transzneműeket. Az Axióma videója bemutatja, hogy mennyire álságos az LMBTQ-propaganda, és milyen agresszívan támadja a hagyományos értékeket és a normalitást.

 

Az állításaik szerint a magyarok nem elfogadóak, miközben a felmérések mást mutatnakForrás: Belga via AFP/Nicolas Maeterlinck

Hatékony marketingstratégia áll az LMBTQ-ideológia agresszivitása mögött

Az Axióma videóját összefoglalva megállapíthatjuk: a nyugati világban az LMBTQ ideológiai terjesztői úgy döntöttek, hogy egy hatékony marketingstratégiával alakítják át a társadalmat. 

A programjuk lényege, hogy

  • a homoszexualitást természetesnek mutassák be, és folyamatosan erről szóljon a közbeszéd.
  • egy meleg mindig csak a körülmények és az elnyomás áldozataként ábrázolható.
  • megnyerjék a multinacionális cégek támogatását.

Aki kritikus mer lenni,

az automatikusan elnyomó, a megtestesült gonosz.Ez a magyarázata annak, hogy miért csinált az LMBTQ-aktivisták hangos, radikális kisebbsége a magánügyből közügyet. Ebben az egyik legfőbb eszközük a széles körű társadalmi nyomásgyakorlás. Nyomásgyakorlásukkal elérték már azt, hogy az Amazon a kínálatából eltávolítson olyan könyveket, amelyek például a nemi identitászavart mentális betegségként jellemzik.

Nem ott fejtik ki a tevékenységüket, ahol kellene

Jó kérdés, hogy az LMBTQ-lobbi miért nem ott fejti ki a tevékenységét, ahol a melegeket valóban elnyomják, felakasztják, megkövezik és börtönbe zárják - vagyis a muszlim országokban.

Egyértelműen az látszik, hogy a keresztényeket vették célkeresztbe. Úgy gondolják, hogy elsősorban a hitvalló keresztények ellenállását kell megtörni.