Így vonultak fel a baloldali politikusok Gyurcsánynétól Karácsonyig a Budapest Pride-on – fotók

Vágólapra másolva!
A DK, a Momentum, az MSZP-P és az LMP fontosabb politikusainak többsége megjelent az idei Budapest Pride-on. Részvételi szándékát fejezte ki az erőszakos fellépéseiről hírhedt, radikális baloldali Antifa magyarországi fiókszervezete is.
Vágólapra másolva!

DK

A Gyurcsány-párti politikusok közül ismét Gyurcsányné viszi a prímet, éppen jókedvűen fényképezkedik.

Forrás: Facebook

A DK-ba átigazolt Bősz Anett parlamenti képviselő is jelen volt a felvonuláson, régi pártja, a Liberálisok aktivistáinak társaságában. A néhány ezer embert több tízezernek fantáziálta, hogy más lódításairól ne is beszéljünk, de ez már más kérdés.

Forrás: Facebook

A vállaltan keresztényellenes gyurcsányista aktivista, Homonnay Gergely ezúttal nem tudott személyesen részt venni a Budapest Pride-on, de azért üzent a jelenlévő DK-soknak.

Forrás: Facebook

Momentum

Az egyre nagyobb bajba került, 4,5 milliárd forint uniós támogatáshoz jutó Cseh Katalin momentumos EP-képviselő is felvonult Berg Dániel társaságában, aki a II. kerület momentumos alpolgármestere.

Forrás: Facebook

Cseh "Katka" ellen nemrég feljelentést tettek, az ügyét jelenleg vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal.

Fekete-Győr András és a súlyos magánéleti botrányokkal terhelt Donáth Anna sem hiányozhattak a Pride-ról.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Az újabban momentumos Szél Bernadett is jelen volt az LMBTQ-lobbiszervezetek felvonulásán, sőt, ő még beszédet is mondott.

Forrás: Facebook

A szintén momentumos Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes, Soproni Tamás, a VI. kerület polgármestere és a botrányt botrányra halmozó Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester is jelen van a felvonuláson.

Forrás: Facebook

MSZP-P

Karácsony Gergely főpolgármester Szabó Tímea párbeszédes képviselő társaságában jelen meg a felvonuláson.

Forrás: Facebook

Karácsony egyik embere, a szélsőbaloldali Jámbor András sem hiányozhatott a Pride-ról, aki korábban a Mérce nevű, Soros által támogatott blogot szerkesztette, újabban pedig politikus szeretne lenni.

Forrás: Facebook

Mesterházy Attila is ott volt a felvonuláson a közösségi oldala alapján.

Forrás: Facebook

LMP

Néhány nem túl ismert LMP-s politikus is megjelent a Budapest Pride-on Kanász-Nagy Máté társaságában, aki Újpest egyik baloldali alpolgármestere.

Forrás: Facebook

Az idei Budapest Pride-on való részvételi szándékát fejezte ki az erőszakos fellépéseiről hírhedt, radikális baloldali Antifa magyarországi fiókszervezete is.

Forrás: Facebook