Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető utat

Budapest, 2021. július 24.
Összeroncsolódott személyautók a főváros XIX. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető út Sibrik Miklós úti felüljáró utáni szakaszán, Vecsés irányában, miután a két gépjármű összeütközött 2021. július 24-én. A balesetben négy
Budapest, 2021. július 24. Összeroncsolódott személyautók a főváros XIX. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető út Sibrik Miklós úti felüljáró utáni szakaszán, Vecsés irányában, miután a két gépjármű összeütközött 2021. július 24-én. A balesetben négy ember sérült meg. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Többen megsérültek egy balesetben a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, amit lezárták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton kora este a rendőrség honlapján.
Vágólapra másolva!

Két autó, eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött a XIX. kerületben, a Ferihegyi repülőtérre vezető út Sibrik Miklós úti felüljáró utáni szakaszán, Vecsés irányában.

Az első információk szerint a balesetben négy ember sérült meg.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A helyszínelés és műszaki mentés idejére mindkét forgalmi sávot lezárták. A rendőrök a forgalmat a fővárosból kifelé vezető oldalon a Lehel utca, Budapest felé a Gyömrői út irányába terelik - írta a BRFK.