Újabb botrány a Gyurcsány-show-n: verekedés volt Márki-Zay Péter szegedi fórumán - videó

Vágólapra másolva!
Dulakodás alakult ki Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester vasárnapi szegedi fórumán, miután a politikus stábjából egy testes férfi durván lökdösni kezdte az esemény egyik résztvevőjét. A férfinak az volt a bűne, hogy kritikus kérdést tett fel a szónokló városvezetőnek. Továbbra sem működik a Gyurcsány-show, állandósultak a tiltakozások a baloldali színház állomásain. 
Vágólapra másolva!

A Promenad24 számolt be róla, hogy atrocitás történt Márki-Zay tegnapi kampányrendezvényén. A portál felvételén jól látható, hogy egy férfi kellemetlen kérdést tett fel a városvezetőnek, amire a politikus által csak Zsoltnak nevezett férfi odasietett a kérdezőhöz, megragadta és lökni, tolni kezdte, testi fölényét kihasználva el is taszigálta.

Ekkor megjelent több rendőr is a helyszínen, és a kérdezőt kérték fel, hogy menjen velük, ami az előzmények ismeretében kifejezetten meglepő volt.

A videó a Facebookra is felkerült, a hozzászólók jelentős többsége elítélte a történteket. "Ez egészen elképesztő, mi lesz itt még áprilisig? Már a tettlegeség is belefér?" - tette fel az egyikük a kérdést.

Ahogy több cikkünkben is foglalkoztunk vele, a Gyurcsány-show állomásain állandósultak a tiltakozások, ami azt mutatja, hogy a magyarok jelentős része nem szeretné, ha a szocialista múlt visszatérne.