A magyar társadalmat gyalázza a Pride-on vonuló jobbikos

Vágólapra másolva!
Bereczki Miklós, a Jobbik soroksári politikusa kapott hideget-meleget közösségi oldalán, miután Niedermüller Péter és Soproni Tamás társaságában felvonult a nemzetközi LMBTQ-lobbi éves politikai rendezvényen, a Pride-on. A baloldali politikus nem fogadta jól a kritikákat, és nyíltan becsmérelni kezdte a magyar társadalmat.
Vágólapra másolva!

"A hozzászólások tükrözik a társadalom mentális állapotát" - ezt írta ki közösségi oldalára Bereczki. A durva, magyar társadalmat sértő megjegyzést azután tette, hogy sokan nemtetszésüket fejezték ki, hogy részt vett a szombati Pride-on, ráadásul Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármesterrel, Soproni Tamás terézvárosi vezetővel és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel együtt vonult.

Ez egyébként azt is jelentette, hogy a Jobbik hivatalosan is képviseltette magát az LMBTQ-lobbi rendezvényén.

Forrás: Facebook

Ahogy az Origo is beszámolt róla, a jobbikos politikus azzal büszkélkedett közösségi oldalán, hogy először jelent meg a felvonuláson, és remekül érezte magát. "Az pedig megtiszteltetés volt, hogy egy nagyon fontos üzenetet tarthattam magam előtt neves politikustársaimmal" - tette hozzá. A soroksári képviselő "külön érdekességnek" és "tanulságnak" nevezte, hogy ez 15 éve még nem történhetett volna meg vele, azonban szembe mert nézni az előítéleteivel és "a betanult reflexeivel".

Hiába a szép szavak, a hozzászólók túlnyomó többsége negatívan fogadta a posztot, hiszen továbbra is élénken emlékeznek arra, hogy a Jobbik milyen álláspontot képviselt nem is olyan régen a kérdésben. Az írás alatt valóságos tömegfelháborodás alakult ki, záporoztak a keményebbnél keményebb üzenetek.

"Khm, a politikusok mindenre hajlandóak pár szavazatért."

"A hatalomért bármit megtesztek, először cicákkal pózoltok, utána Ferivel és Gerivel össze áltok most meg ez!! Ez a Jobbik ma!"

"Megélhetési politikus. A pénzért bármit! Igazi köpönyegforgató!"

"Jobbik... Ehhez nem lehet sokat hozzáfűzni. Őszintén szégyellem, hogy valaha is az Ifjúsági Tagozat tagja voltam."

A posztra eddig közel 500 komment érkezett, ezek szinte mindegyike olyan hangvételű volt, mint a fent idézettek. A jobbikos politikus nem viselte jól a kritikát, és ezek után a magyar társadalmat becsmérelve kifakadt.