Másfél hónapig tartott az ámokfutása annak a férfinak, aki Tatabányán követett el bűncselekményeket. Volt, hogy a pályaudvaron vágott ököllel orron egy biztonsági őrt, és volt, hogy egy dohányboltban támadt rá az eladóra. A rendőrökkel is agresszívan viselkedett, kiabált velük, és a lábaival kapálózott. Végül azután fogták el, hogy a helyi plázából lopott. Ugyan megpróbált a biztonsági őrök elől elmenekülni, de azok leteperték, majd a rendőrök elfogták.

A férfi október közepe és november vége között egy tatabányai pláza üzleteiből hétszer lopott. Vitt el telefont, fülhallgatót, rádiót, akkumulátort, hangfalat, alkoholt, és csokoládét is. Összesen 65 ezer forint értékben. Az egyik alkalommal leszedte egy hangfalról az eszközt, amely csipog, ha kisétálnak vele az üzletből, aztán a táskájába rejtette.  Azonban az egészet rögzítette a kamera. Ahogy azt, ahogy a lopás után a két biztonsági őr menekülés közben leteperi.

Később az is kiderült, hogy ő volt az, aki a tatabányai buszállomáson a biztonsági őrt azért ütötte meg ököllel, mert az szólt neki, hogy olyan helyen dohányzik, ahol nem lenne szabad. Olyan erővel ütött, hogy csak kevésen múlt, hogy nem tört el az orra a biztonsági őrnek. Nem sokkal ezután egy tatabányai dohányboltban egy doboz gyufát kért, de nem volt nála elég pénz, ezért ideges lett, hangosodott, és 

ököllel, tiszta erővel a pult mögött álló eladó felé ütött. A plexi védte meg az alkalmazottat, amely azonban így berepedt. 

Még ugyanezen a napon egy kávéautomatából italt akart venni. Akkor sem volt nála elég pénz, ezért a gépet tenyérrel és ököllel is megütötte, úgy, hogy az is berepedt. Amikor a rendőrök kiértek, ordibálni kezdett velük, aztán a lábaival kapálózott. Az agresszív férfi évekre börtönbe kerülhet.