Fontos nyomra bukkantak a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő ügyében a rendőrök. Egy térfigyelő ugyanis felvette, ahogyan egy rejtélyes férfi bevásárlókocsiban tolja a nő lepelbe bugyolált holttestét – tudta meg a Bors.

Több hónapnyi eredménytelen nyomozás után most előrelépés történhet  a Németországban meggyilkolt bejárónő ügyében, akinek holttestét Kaiserslautern egyik félreeső területén találták meg  decemberben.

A 48 éves nő ápolónőként dolgozott Németországban, azonban egészségügyi okok miatt feladni kényszerült hivatását, bejárónőként vállalt állást.

Éppen új munkahelyét akarta elfoglalni a csendes kisvárosban, azonban munkaadóihoz sosem jutott el, már csak a holttestére bukkantak rá. Hamar kiderült, hogy  a nőt brutálisan meggyilkolták.  Miután a gyilkost nem sikerült elfogni, 10 ezer eurós, azaz 3,6 millió forintos nyomravezetői díjat is ajánlottak. Már akkor is sejtették, hogy az asszonyt valamilyen eszközzel vonszolták a külvárosba, talicskára vagy kézikocsira is gyanakodtak. 

A rendőrök most találtak egy felvételt, ami úgy tűnik, bizonyítja az állításukat. 

A felvételen egy rejtélyes férfi látszik, aki egy bevásárlókocsival sétál, a kocsin pedig egy fehér lepelbe burkolt alak látszik. Ez lehet a nő holtteste.