Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is el akarja venni a nemzetállamoktól a hatáskört Brüsszel, és saját maga akar dönteni - jelentette ki Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

A szakértő hozzátette, Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert ezek az országok nem tagjai az "euróadósság-zónának", ezért Brüsszel nem tudja a "gazdaságon keresztül fogni" ezeket a tagállamokat. "Ezzel szemben Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépen van, a bank átutalásaival tudja megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságát" - jegyezte meg.

Az igazgató szerint az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia. Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért 

a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek, természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy "szivárványos univerzum" tagjai.

A politikai elemző szerint az LMBTQ egy veszélyes, globalista ideológiaForrás: NurPhoto via AFP/Sebastian Barros/NurPhoto/Sebastian Barros

Azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket. 

"Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel megálljt parancsolhat a magyarság" - jelentette ki Kiszelly Zoltán. Hozzátette: a népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar ellenzéknek is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.