Miközben Nyugat-Európa több országában az iskolákba betört az LMBTQ-propaganda és az LMBTQ-aktivisták átvették az irányítást a gyermekek szexuális nevelése fölött, addig Magyarországon a közelgő népszavazáson mindenkinek lehetősége van arra, hogy nemet mondjon arra a brüsszeli törekvésre, hogy ez így legyen az egész Európai Unióban, így Magyarországon is. Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatában világossá tette: az Európai Bizottság 54 oldalas levelében azt írta, be kell engedni a szexuális propagandát az iskolákba. 

Az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia, az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek, természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy „szivárványos univerzum" tagjai - mondta Kiszelly Zoltán. A Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint fontos emlékezni arra, hogy Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette, és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket.

Orbán Viktor: Kivennék a gyermek nevelésének jogát a szülő kezéből

A júniusban elfogadott gyermekvédelmi törvény lényege, hogy a gyermekek védelme érdekében a gyermekek szexualitással kapcsolatos nevelése, felvilágosítása kizárólag a szülő joga és felelőssége. Ennek értelmében a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére ne irányulhassanak.

A népszavazás első kérdése az, hogy Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Mindezzel kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnök világossá tette, az Európai Bizottság azt írta a magyar kormánynak, hogy be kell engedni a szexuális propagandát az iskolákba. Tehát vitatják azt, hogy a szülőknek lenne joga, hogy eldöntsék, mikor, milyen formában ismertetik meg a szexualitás kérdését.  Ezzel a lépéssel ki akarják venni a gyermekeink nevelését a kezünkből, mert Nyugat-Európában már így működik. A bizottság szerint vannak jogok, amelyek megelőzik a szülők jogát, de ezt mi nem fogadjuk el - mondta.Az ő felfogásukban ez az egész kérdéskör valójában nem a gyermekek neveléséről szól, hanem az európai szabadságeszmény kiterjesztéséről, viszont a magyarok nem így gondolkodnak erről.

Orbán Viktor: Ezzel a lépéssel ki akarják venni a gyermekeink nevelését a kezünkből, mert Nyugat-Európában már így működikForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Brüsszel lebukott, és összevissza hazudozik

Mindez világosan kiderült abból is, hogy Brüsszel egyértelműen az LMBTQ-propaganda érdekében próbálja megbüntetni Magyarországot. A kötelezettségszegési eljárásokat megindító Európai Bizottság ugyanis azt állítja, hogy a kiskorúakat célzó LMBTQ-propaganda szembesíti az embereket az élethelyzetek sokrétűségével, így kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését. Az uniós szerv egyúttal kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat. A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját.

Ezt bizonyítja az a dokumentum, amelyet az Origo hétfőn bemutatott. A Brüsszel által július 15-én közzétett nyilatkozatnak eleve azt a címet adták, hogy "Az Európai Unió alapvető értékei: a Bizottság jogi lépéseket tesz Magyarország és Lengyelország ellen a LMBTIQ-személyek alapvető jogainak megsértése miatt", amiből jól kirajzolódik a lényeg.

Forrás: Bordács Bálint

Brüsszel egyébként annyira az LMBTQ-propagandisták oldalára állt, hogy a szövegben egyenesen azt állítja, hogy az LMBTQ-tartalmak megjelenítése nem káros a gyermekek jóllétére, és összhangban áll az érdekeikkel.

Így zárták ki a szülőket a szexuális nevelésből az LMBTQ-propagandisták

Abban az esetben, ha Brüsszel akarata érvényesülne, akkor többek között olyan eset is megtörténhetne Magyarországon, amelyre legutóbb az Egyesült Államokban volt példa. A szülők tudta nélkül töltettek ki egy "esélyegyenlőségi felmérést" negyedik osztályos amerikai diákokkal, akiknek azt mondták, hogy ne szóljanak a szüleiknek a felmérésről, amelynek keretében néhány kérdést meg kellett válaszolniuk a gender-identitásukról is.

Egy lány elmesélte a felméréssel kapcsolatos személyes tapasztalatait:
Részt vettem a felmérésen, ahol feltettek néhány kérdést a gender-identitással kapcsolatban. Nagyon zavart és ideges voltam, miután egy fiú megkérdezte, hogy mit fog ehhez szólni az anyukája, a tanár pedig azt mondta, hogy nem mondhatunk semmit a szüleinknek erről. Innentől mindenki ideges lett, és kényelmetlenül érezte magát.

LMBTQ-propaganda egy torontói iskolában

Arra is volt példa, hogy az Amerikai Könyvkereskedők Egyesülete (ABA) először betiltotta a Wall Street Journal újságírójának, Abigail Shriernek az Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters (magyarul: Visszafordíthatatlan károk: A transzőrület elcsábítja a lányainkat) című könyvének a forgalmazását, majd pedig közel 750 könyvesbolttól kért bocsánatot az elvileg a szólásszabadságért „harcoló" egyesület, amiért korábban népszerűsítette a nemváltás veszélyeire figyelmeztető, népszerű művet.

Mivel Svédországban már nem a szülők döntenek a gyermekek szexuális neveléséről így az óvodákban már ilyen "mesekönyveket" terjesztenek az LMBTQ-propagandisták.

Nyári táborokban tanítják drag queenek a kisfiúkat arra, hogyan legyenek transzvesztiták

A skóciai Dumfriesban egy gyerekeknek szóló nyári táborban a 11-18 év közötti fiúk arról tanulhatnak többek között, hogy hogyan hozzanak létre egy új személyiséget maguknak, továbbá beavatják őket abba, hogy hogyan sminkeljék magukat, valamint felvilágosítják őket az LMBTQ-mozgalom történelméről is.

Transzvesztitaként felfedezhetsz bármit, amit csak akarsz 

- mondta Natalie Doidge, a transzvesztita iskola szervezője. A szervező szerint a középiskola felső tagozatán levő fiatalok számára különösen fontos önmaguk felfedezése és megismerése, hiszen életük hajnalán vannak, és bizonytalanok a nemiségüket illetően.

Kötelezővé tették volna az LMBTQ-felvonuláson való részvételt

Egy másik felháborító nyugati eset arról szólt, hogy pert indított egy londoni anyuka, miután az iskola arra kötelezte fiát, hogy részt vegyen az LMBTQ-felvonuláson. Mint kiderült az iskolával több szülőnek is volt összetűzése, miután a gyerekek a szülők akarata ellenére részesültek LMBTQ-témájú oktatásban. Az anyát a Christian Legal Centre képviseli. A jogi szervezet már számtalan esetben nyújtott segítséget keresztényeknek, akiket vallási meggyőződésük miatt diszkrimináltak, vagy próbáltak ellehetetleníteni.

A római LMBTQ-felvonulás

A szervezet vezérigazgatója az ügy kapcsán kiemelte, ez az eset is rávilágít arra, milyen káoszra számíthatnak a szülők az iskolákban a következő években.Mint mondta, úgy tűnik, hogy akik teljes elfogadást és sokszínűséget hirdetnek, nem gyakorolják azt.

Hozzáfűzte:

a gyerekekre rákényszerítik a különböző ideológiákat, és a szülőknek egyszerűen nincs módja rá, hogy gyermekeiket saját vallási vagy filozófiai felfogásuk szerint tanítsák.

Elsöprő többség támogatja a kormány álláspontját

A magyarok háromnegyede, azaz 74 százaléka úgy látja, szülői engedélyhez kell kötni a homoszexualitásról való oktatást az iskolákban és az óvodákban - derül ki a Nézőpont Intézet reprezentatív kutatásából. A Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint a túlnyomó többség a kérdésben a kormány álláspontjával ért egyet, és mindössze ötből egy ember - húsz százalék - véli úgy, hogy nem kell függenie a szülők engedélyétől a gyermekek iskolában történő érzékenyítésének, ahogy az a Nyugat-Európában zajló "érzékenyítési program" által egyre inkább terjed.

A Századvég mérése szerint a magyarok elutasítják a kiskorú gyermekeket célzó, felnőtt szexuális irányultságot népszerűsítő tevékenység valamennyi vizsgált formáját. A megkérdezettek közel háromnegyede (73 százaléka) ellenzi, hogy a köznevelési intézményekben a szülők hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak kiskorúak számára, ezzel szemben a 24 százalékuk nem kifogásolná ezt.

Ezek is kérdések lesznek

A várhatóan jövő év elején tartandó népszavazáson a kérdések között szerepel majd az is, hogy

  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?