Brutálisan összeverte egy férfi egy másikat Kazincbarcikán. Nem ismerték egymást korábbról, mindössze egyszer találkoztak, amikor a megvert férfi egy félreértés miatt előtte ment egy dohányboltba. Már akkor megakarta verni egy vascsővel. Akkor nem sikerült neki, de a véletlennek köszönhetően még aznap összefutottak. Ekkor történt a brutális verés.

A férfi karácsony előtt néhány nappal egy kazincbarcikai dohánybolt előtt – a járványhelyzetben előírt létszámkorlátozásra miatt - arra várt, hogy egy vásárló kijöjjön a boltból és így be tudjon menni. Közben érkezett egy másik férfi, aki őt akaratán kívül megelőzve bement az üzletbe. A férfi azonnal utánament a dohányboltba és kiabálni kezdett. Miután vásároltak, mindketten kimentek, és a később érkező férfi beült az autójába.

 

Közben a másik férfi a saját kocsijából kivett egy 30 centis emelővasat és azzal a kezében üvölttözött.  

Azt mondta a másik férfinak, hogy meg fogja ölni, mire az elhajtott.

Az agresszív férfi még aznap a egy üzletsor előtti parkolóban várta a barátnőjét, amikor meglátta haragosát, aki egy ismerősével bement egy üzletbe vásárolni.

Amikor kijött, a sértődött férfi odament hozzá, és ököllel arcon ütötte. Mindezt olyan erővel tette, hogy a megvert férfinak 8 napon túl gyógyuló sérülése lett, három foga is megsérült.

A verekedőt felfüggesztett börtönre ítélhetik.