Kifütyülték, majd egy sörözőben tartott fórumot Gyurcsány Ferenc

Vágólapra másolva!
Tegnap ismét botrányba fulladt Gyurcsány Ferenc utcafóruma, ezúttal Budaörsön zavarták meg a kampányrendezvényét. A csalódott DK-elnök útja ezután egy kőbányai kocsmába vezetett, ahol Arató Gergellyel, és pár helyivel sörözött. A mulatozás annyira jól sikerült, hogy az átnyúlt az éjszakába, a keménymag késő estig maradt.
Vágólapra másolva!

"Éjszakába nyúlt tegnap este a beszélgetés Kőbányán" - adott helyzetjelentést közösségi oldalán Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció (DK) X. kerületi parlamenti képviselője.

A baloldali politikus az általa közreadott fényképen Mustó Géza Zoltán, a városrész alpolgármestere, a DK budapesti alelnöke, valamint három támogatója társaságában pózol, és a háttérben felbukkan Gyurcsány Ferenc pártelnök is.

Nagy buli volt Kőbányán Forrás: Facebook/Arató Gergely

Ez utóbbi annyiban nem volt váratlan, hogy a baloldal vezetője még a múlt héten hirdetett sörözést a helyi illetőségű Korzó Sörözőbe. Az esemény Facebook-oldalán arra biztatta a 30 év alatti fiatalokat, hogy ugorjanak ki Kőbányára, és igyanak meg vele egy korsóval.

"Országjárásba kezdtem, ahová nagyon sok fiatal jön és tesz fel kérdéseket az országról. Ezért most nektek, a 30 év alatti korosztálynak külön szervezek egy eseményt!" - indokolt a pártelnök.

Forrás: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gyurcsányt nem sokkal korábban hangosan kifütyülték Budaörsön. A HírTV felvételén jól hallható, hogy a tiltkozók "Gyurcsány takarodj", és "hazaáruló" bekiabálásokkal fogadták a baloldalt egyszemélyben irányító politikust, aki a tervezettnél korábban hagyta el a helysznít. A DK-elnök ahogyan eddig sem, most sem válaszolt a sajtó kérdéseire.

Ahogy fentebb is szóba került, a pártelnök a róla elnevezett Gyurcsány-show keretében hetek óta járja az országot, azonban fórumai rendszeresen botrányba fulladnak. A júniusi, a dunaújvárosi kampánylátogatásán hágtak a tetőfokára az indulatok: egy idős DK-s szimpatizáns még a járóbotját is bevetette az ellentüntetők ellen.