Minden kisgyermekes szülő kívülről fújja azokat a dalokat és könyveket, amelyek az ABC-re tanítják a kicsiket. Az LMBTQ közösség szerint is szükség van a betűk mielőbbi elsajátítására, az ő értelmezésükben azonban az L betű nem a lovat szimbolizálja, hanem a leszbikusokat – írja a Metropol.

A portál összefoglalója szerint a könyvesboltok polcai és az internet is tele van olyan versekkel, dalokkal, amelyek azt segítik, hogy az óvodáskorú gyermekek minél könnyebben el tudják sajátítani az ABC-t.

A könyvben a G jelentése GAY. A szó, amely magában foglalja, hogy lány vagy és a lányokat szereted vagy fiú vagy és a fiúkat szeretedForrás: Ripost

Mint fogalmaznak:

az LMBTQ közösség erre is rátette a kezét, és Móra Ferenc Zengő ABC-je helyett az egyelőre csak angol nyelven elérhető GayBC's (ejtsd: géjbiszi. A gay szót az angol nyelvben a homoszexuálisokra használják) nevű könyvet ajánlja a kiskorú gyermekeket nevelőknek.

A könyvben a betűk mellett LMBTQ-kifejezéseket tanulhatnak a kisgyermekek:

A T betű a transzneműséget jelöliForrás: Ripost

Mint az alábbi videón is látható, egy kisfiú éppen a GayBC-t forgatja, és olyan kifejezéseket tanul meg, mint transz, meleg, egyenlőség, leszbikus stb:

A 2019-ben megjelent M.L. Webb által írt könyvben a betűk egy-egy LMBTQ kifejezést jelentenek.

Így a T betűt a transz szóval, az L betűt pedig a leszbikus kifejezéssel illusztrálják

– hívják fel rá a figyelmet. Hozzáteszik: a könyvpiacon egyre több olyan kisgyermekeknek szánt könyv jelenik meg, amely az LMBTQ közösséget propagálja, Nyugaton pedig már az is mindennapos jelenségnek számít, hogy transzvesztita LMBTQ-aktivisták járnak be óvodákba, iskolákba, hogy a másságot népszerűsítsék, akár ezekkel a könyvekkel. A legnagyobb probléma, hogy a tanintézmények ehhez több esetben nem is kérik ki a szülők engedélyét.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)Forrás: FREDERIC J. BROWN/AFP/ Getty

"Drag queen meseórák" közpénzből

A Pink News korábban arról írt, hogy 175 ezer svéd koronával, azaz több mint ötvenmillió forintnyi összeggel támogatja a svéd kormány a gyermekeknek szóló „drag queen meseórákat". Az összeget a Svéd Örökségalap bocsátja az LMBTQ-szervezetek rendelkezésére. Az alap a végrendelet és öröklésre jogosult rokonok nélkül elhunyt svédek hagyatékát kezeli. A pénzt nagyrészt a stockholmi Kulturföreningen Mums szervezet kapja, amely LMBTQ-ügyekkel foglalkozik - erre a Mandiner hívta fel a figyelmet. A támogatott események lényege, hogy „drag showk" keretében tágítsák a gyermekek horizontját. Az Among Dragons and Drag Queens szervezet pedig új, LMBTQ-népmeséket fog írni. A drag queen meseóra ötlete egyébként San Franciscóból származik. Azt is közölték, hogy a magyar Labrisz Leszbikus Egyesület nemrég írt ki pályázatot többek közt LMBTQ-mesék írására, pontosabban már létező mesék átdolgozására.