Több, mint egy éven keresztül zaklatta szexuálisan 11 éves neveltlányát egy férfi. Amikor a kislány teherbe esett, azt parancsolta neki, hogy a gyerek hazudja azt, hogy egy osztálytársa ejtette teherbe. A kislányt, és a testvéreit is rendszeresen verte, mind a hárman rettegtek tőle. A verésekről az anya tudott, sőt azt támogatta is.

A férfi és a háromgyerekes anya 2019 nyarán, egy internetes oldalon ismerkedett meg. Nem sokkal később előbbi oda is költözött a család dél-hevesi házába.

A három gyerek, köztük egy 11 éves kislány 2020-ban, a járvány-helyzet miatt otthon tanultak, a nevelőapa vigyázott rájuk. A nő nem foglalkozott a kicsikkel, miután befejezte a munkáját, általában ivott, aztán lefeküdt aludni.A nevelőapa, a nő tudtával és beleegyezésével rendszeresen verte a gyerekeket, akik ezért féltek tőle, különösen miután elmondta nekik, hogy korábban gyilkosság miatt volt börtönben.

A férfi az éjszakai közepén, késsel a kezében gyakran beosont a nevelt lányához, akit
rendszeresen szexuálisan zaklatott. Tavaly nyáron teherbe is ejtett. Mikor ez kiderült,rávette a kislányt arra, hogy mondja azt, hogy az egyik osztálytársára ejtette teherbe.

Persze gyorsan kiderült, hogy ez nem igaz.

Az érzelmileg elhanyagolt, bántalmazott és főleg szexuálisan súlyosan traumatizált kislány személyiségfejlődése, bizalma, anya- és apaképe alapvetően sérült.

Ezért a gyámhatóság őt, és a szintén traumatizált testvéreit a családból kiemelte, és az anya szülői felügyeleti jogát elvette.

Ha a 60 éves férfi mindent beismer, 16 év fegyházra ítélik. Az anya ellen is vádat emeltek, a nő felfüggesztett börtönbüntetést kaphat, és a szülői felügyeleti jogát megszüntethetik.