Hosszú éveken keresztül zaklatott két kisgyereket egy Ausztriában élő, de Magyarországra rendszeresen hazajáró pedofil. Egyikük az unokatestvérének a gyereke. Egy harmadik áldozata is volt, ő is az unokatestvére gyereke. Őt is legalább ötször megerőszakolta. Akkor kezdte őt bántalmazni, amikor a másik gyereket túl idősnek gondolta. Fotókat is készített a szexuális zaklatások közben, ezeket megosztotta a pedofil barátaival.

A férfi húsz éve Ausztriában él, de rendszeresen hazajárt Magyarországra unokatestvére családjához egy vecsési településére.

2011-ben kezdett el vonzódni unokatestvére egyik, hat évesnél is fiatalabb gyerekéhez,akit ajándékokkal halmozott el. A gyerek családtagként tekintett rá, így szerette és megbízott benne. A férfi ezt kihasználva éveken át szexuálisan zaklatta, egészen 2019-ig.

2019-től az unokatestvére egy másik gyerekét kezdte el zaklatni.

Ő akkor volt hat év körüli. Pont annyi, mint a másik gyerek, akkor, amikor molesztálni kezdte. Őt legalább ötször erőszakolta meg. Képeket is készített róla, ruha nélkül. Ezeket a fotókat a pedofil ismerőseivel meg is osztotta.

Más gyerekekről készült fotókat is tárolt a telefonján, több mint tizenötezret.

Közben Ausztriában baráti viszonyt alakított ki egy kint élő magyar családdal. Többször is náluk aludt osztrák illetve magyarországi, rétsági házukban. A család kisgyerekével is bizalmi kapcsolatot alakított ki. Ezt kihasználva 2012 és 2018 nyara között többször szexuálisan zaklatta a kisgyereket.

 

Ezért a gyereknek különböző ajándékokat ígért, amit meg is vett neki később.  

A letartóztatásban lévő férfi ellen most emeltek vádat.