Kásler Miklós is kiállt Hosszú Katinka mellett

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.29., úszás, HOSSZÚ Katinka, kiesett
Tokió, 2021. július 28. Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én. Hosszú Katinka a 20. helyen fejezte be a szereplését. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ és tizenötszörös Európa-bajnok úszónőnk, egyben vitathatatlan magyar sportcsillag, aki eredményeivel a legnagyobbak közé emelkedett, hazánk számára pedig számtalan alkalommal dicsőséget szerzett. Ennek ellenére az utóbbi napokban nemtelen támadások célpontjává vált, ami méltatlan a személyéhez, sikereihez és a versenysport eszméihez egyaránt - fogalmazott közösségi oldalán Kásler Miklós.
Vágólapra másolva!

"Magyarország sportügyekért is felelős minisztereként büszke vagyok Hosszú Katinkára és szívből örülök, hogy személyesen kívánhattam számára is sok sikert az idei olimpiára." - írta az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.

Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában Forrás: MTI/Illyés Tibor

"A gyalázkodó támadásokkal szemben az eredmények örökre tudatunkba és emlékezetünkbe vésődnek. Ennek jegyében pedig kívánom, hogy olimpikonjaink most Tokióban is még sikerek sorával örvendeztessék meg nemzetünket. Hajrá, magyarok!" - zárta bejegyzését Kásler Milós.