A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Csütörtök
Hajnalban az északnyugati és a délkeleti határszélen előfordulhat zápor. Ezt követően szinte zavartalan lesz a napsütés, kiváló strandidőre számíthatunk. Az északkeletire forduló szél csak néha élénkül meg. 31 és 39°C között alakul a hőmérséklet.

Péntek
Északnyugaton már gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és itt - főleg estétől - már zivatar, zápor is előfordulhat. Máshol sok napsütés várható. 35-36°C körüli országos forróság valószínű. Az északnyugati szél egyre inkább megélénkül.

Szombat
Gomolyfelhők zavarják a napsütést. Hajnalban, reggel többfelé, majd estétől elszórtan alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél fokozatosan megerősödik. Északnyugaton 25, máshol még 33-34 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap
Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és többfelé, akár több alkalommal lehet zápor, zivatar. Felhőszakadás, és jégeső is lehet. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az északnyugati szél. 25-33 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hétfő
Sok napsütésre van kilátás, kevés gomolyfelhővel. Csak néhol fordul elő csapadék. Kellemes, mérsékelten meleg idő lesz 24-30 fokos értékekkel.