Nemváltoztató kezelések hároméves gyerekeknél, ezt is népszerűsítenék iskolákban az LMBTQ-aktivisták

US-LIFESTYLE-GAY-RIGHTS-GENDER-SOCIETY-BOOKS gender homosexuality rights Horizontal Drag queens Athena Kills (C) and Scalene Onixxx arrive to awaiting adults and children for Drag Queen Story Hour at Cellar Door Books in Riverside, California on June 22,
A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni.
Vágólapra másolva!
Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések? Erről a kérdésről is kikéri a kormány a magyarok véleményét népszavazáson. A kérdés ma különösen aktuális, hiszen Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már egyenesen divattá vált, hogy gyerekek – legyenek kisiskolások vagy tinédzserek – nemet váltsanak, sokszor a szülő engedélye nélkül. Pubertásblokkoló gyógyszerek, hormonkezelések, mentális megpróbáltatások várnak az ilyen gyerekekre. Az LMBTQ-aktivisták külföldi iskolákban olykor 3 éves gyerekek nemváltoztató kezeléséről tartanak pozitív hangvételű előadásokat.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor július 21-én jelentette be, hogy gyermekvédelmi népszavazást indít a kormány. A miniszterelnök kijelentette, hogy Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, mert nem fogadják el, hogy ellenállunk az LMBTQ-propagandának. A gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk, mondta a miniszterelnök.

Az LMBTQ-propaganda mára olyan méreteket öltött, hogy szükség van arra, hogy a gyermekeket külön védelem is megillesse, vagyis a testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva legyen. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha a nevelésről és a felvilágosításról a szülők döntenek, nem pedig a különböző radikális baloldali szervezetek, amelyek az iskolákban és óvodákban, gyakran a szülők tudta és beleegyezése nélkül terjesztik az LMBTQ-propagandát.

Ráadásul ezeknek a szervezeteknek a segítségével és a genderlobbi hatására Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már

egyenesen divattá vált, hogy gyerekek – legyenek kisiskolások vagy tinédzserek – nemet váltsanak, sokszor a szülő engedélye nélkül.

Ez beláthatatlan károkhoz vezethet, mind a család, mind a gyermek életében.

Éppen ezért fontos a gyermekvédelmi népszavazás harmadik kérdése, vagyis, hogy

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

Kisgyerekeknek pubertás blokkoló, tinédzsereknek hormonkezelés

Ahogy arról az Origo is beszámolt, egy apuka nemrég azért indított pert az Egyesült Államokban, mert egy genderklinika transznemű orvosa

transznemű leszbikusnak nyilvánította 11 éves, autista fiát, és rá akarta beszélni a hormonkezelésre.


Ausztráliában egy kislány 12 éves korában jelentette ki, hogy ő fiúnak érzi magát, ezért az anyja hormonblokkoló kezelésnek vettette alá. A lány ennek köszönhetően 15 évesen klimaxolni kezdett, annak minden negatív mellékhatásával együtt. Az anya ráadásul eltökélten kiállt amellett is, hogy lánya 16 évesen kezdjen el egy tesztoszteronkúrát is.

De nem kell ilyen messzire menni, hogy olyan eseteket találjunk, amikor gyerekeket, fiatalokat vetnek alá hormonkezelésnek csak azért, mert ők más neműnek érzik magukat. Ráadásul ezek nem egyedi esetek.

Az Egyesült Királyságban óriási botrányt okozott, amikor orvosok tömegesen hagyták ott a nemváltó klinikákat. Ők akkor arról beszéltek, hogy nem értenek egyet a hormonkezelés túl laza szabályozásával. "Attól tartunk, hogy a gyerekek többsége nem megfelelően lett diagnosztizálva és ezért félre lesznek kezelve", mondták a SkyNewsnak.

Az egyik pszichológus egy olyan esetet hozott példaként, amelynek során egy kollégája mindössze két találkozó után beutalót adott egy gyermekkorú páciensnek hormonblokkoló kezelésre, úgy, hogy az adott páciens traumatikus múltját nem is vette figyelembe. Pedig abban szexuális visszaélések is szerepet játszottak.

Ahogy arról akkor a V4NA nemzetközi hírügynökség is beszámolt, a londoni Tavistock és a Portman NHS Alapítvány genderklinikáján

már hároméves gyermekeknek is adnak pubertásgátló gyógyszereket és nemi kereszteződésű hormonokat.

Ráadásul, míg 2009-ben csak 77 fiatal jelentkezett nemi kezelésre, addig 2018-ban már 2590-en voltak és még 3000-en álltak sorba várólistán, ugyanezért.

Titkolják a szülők elől a gyerekek nemváltását

A brit társadalombiztosítási rendszer, a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) jelenleg hatályos szabályozása szerint egy brit tinédzser (12 éves kortól kezdve) akkor is megkezdheti a nemátalakítás hosszadalmas folyamatát, ha ebbe egyébként egyik szülője sem egyezett bele. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy kisiskolás diákok dönthetnek úgy mindenféle kontroll nélkül, hogy államilag finanszírozott hormonkezelésre járjanak az erre specializálódott egészségügyi intézményekbe.

Egy anya beperelte az államot, mert a beleegyezése nélkül kezdték meg a nemátalakítás folyamatát 15 éves autista lányánál.

A nevét a nyilvánosság előtt nem vállaló nő azt szeretné elérni, hogy egy fiatalkorú gyermek, akinek még szavazati joga sincs, ne dönthessen egyedül egy ilyen fajsúlyos kérdésben.

Kanadában az is előfordult, hogy egy nemi szerepzavarral küszködő, mérsékelten autista 11 éves lányt az iskola anélkül bátorított fiúként való viselkedésre, hogy értesítette volna a szüleit. A lány az iskolában fiúként, otthon lányként élt, és a szülőket csak azután értesítették, hogy a lánynál öngyilkos hajlamok jelentkeztek.

Az Egyesült Államokban szintén hangsúlyt kapott, hogy az iskoláknak „biztonságos környezetet" kell teremtenie a transznemű diákok számára. Az irányelv szerint a transznemű diákokat választott nemüknek megfelelően kell kezelni, és az általuk választott névmással és névvel kell rájuk utalni akkor is, ha a szülők ezt ellenzik.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Fontos a részvétel a gyermekvédelmi népszavazáson

A Nemzeti Választási Bizottság pénteken hitelesítette az Orbán Viktor kormányfő által bejelentett ötkérdéses gyermekvédelmi népszavazás kérdéseit, melyek között a nemi átalakító műtétekre vonatkozó kérdés is szerepel.

A népszavazáson ezekről a kérdésekről mondhatjuk majd el véleményünket:

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek köznevelési intézményekben, a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozásokat tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeke számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?