Lesz gyermekvédelmi népszavazás, Karácsony Gergely viszont maga is tudja, hogy az ő álkérdéseiből nem lesz

népszavazás 2016 kvótareferendum brüsszel
Brüsszel, 2016. október 2. Egy nő kilép a szavazófülkéből a brüsszeli magyar főkonzulátuson a kvótareferendum napján, 2016. október 2-án. A népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban írták ki. A brüsszeli külképviseleten 714 magyarországi állandó lakcímmel rendelkező szavazó vetette fel magát a szavazólistára. MTI Fotó: Kallos Bea
Vágólapra másolva!
Míg a kormány öt népszavazási kérdésének zöld utat adott a Nemzeti Választási Bizottság, addig Karácsony Gergely maga ismerte el, hogy az általa beadott, jogilag abszurd kérdésekből biztosan nem lesz referendum. Orbán Viktor miniszterelnök azt követően jelentette be a gyermekvédelmi referendum tervét, miután a nemzetközi LMBTQ-propaganda és Brüsszel is rátámadt a magyar gyermekvédelmi törvényre. Ennek legfőbb oka, hogy az Európai Bizottságot nagyon zavarja, hogy az LMBTQ-aktivisták nem mehetnek be az iskolákba. Azóta világosan kiderült, hogy Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteki ülésén hitelesítette a kormánynak a gyermekvédelem ügyében benyújtott népszavazási kérdéseit.

A határozatok ellen 15 napon belül lehet jogorvoslatot benyújtani a Kúriához.

Karácsony is elismerte, nem lesz voksolás a kérdéseiből

Ezzel párhuzamosan Karácsony álkérdéseiről nem tárgyalt a testület. A baloldali főpolgármester kérdéseiről egy későbbi időpontban határoznak majd. Az viszont már most egyértelmű, hogy több olyan kérdést tett fel, ami költségvetési tételeket érint, így eleve nem lehet róluk voksolni. Mindezek mellett jogilag abszurd felvetések is vannak a Karácsony által beadott kérdésekben. Ennek alapján biztosra lehet venni, hogy semmi sem lesz az általa kezdeményezett voksolásból.

Karácsony egyébként az NVB épülete előtt maga is elismerte, hogy egyetlen általa feltett kérdésből sem lesz referendum.

Karácsony Gergely maga is elismerte, hogy az általa kezdeményezett referendumból nem lesz semmi Fotó: Csudai Sándor - Origo

Európában elsőként itt lehet véleményt mondani

A Nemzeti Választási Bizottság pénteken hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így Európában elsőként a magyar embereknek lehetősége lesz állást foglalni a kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda ügyében - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A magyar kormány álláspontja szerint azonban a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba a különféle LMBTQ-szervezeteknek és aktivistáknak nincs joga beavatkozni – tették hozzá.

A kormány öt fontos kérdésben szeretné kikérni a magyar emberek véleményét. Ilyen kérdések a szülői hozzájárulás nélkül folytatott szexuális propaganda az óvodákban, iskolákban és a nemi átalakító kezelések népszerűsítése és elérhetősége a gyermekek számára – zárul a nyilatkozat.

Fontos kérdésben dönthetnek a magyarok Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Így tör előre nyugaton az LMBTQ-propaganda

Az Országgyűlés még júniusban fogadta el a gyermekvédelmi törvényt. A jogszabály nyilvánvalóan azért váltotta ki az LMBTQ-lobbi és Brüsszel haragját, mert a szabályozás megtiltja, hogy álcivil szervezetek az iskolai szexuális felvilágosítás során a nemváltoztatást vagy a homoszexualitást népszerűsítsék.

A progresszívek évek óta küzdenek azért, hogy érzékenyítő kurzusaikat oktatási-nevelési intézményekben propagálhassák, és a nyugati világban egyre inkább sikerrel járnak. Az Egyesült Államokban már óvodásoknak is tartanak úgynevezett drag queen felolvasó órákat, ahol hiperszexualizált, nőimitátor férfiak népszerűsítik a társadalom többségére jellemző heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságokat (és sok esetben devianciákat is). Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális nevelését végző drag queenek elítélt erőszaktevők.

Továbbá az is jelentős veszélyt jelent, hogy az LMBTQ-lobbi által nyilvánosan szexualizált, erőteljesen erotikus szubkultúrába bevont drag-gyerekek nagyobb eséllyel keltik fel a pedofilok figyelmét.

A drag queen „világba" 11 évesen belecsöppenő, autista kisfiú, Desmond Napoles (aki Desmond is Amazing művésznéven vállal fellépéseket) esete bizonyítékul szolgált erre.

Nyugaton már mindenhol korlátlanul nyomul az LMBTQ-propaganda Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A nyugati világban már az is elfogadottá vált, hogy az LMBTQ-lobbi befolyása alá vont gyerekek már a serdülőkorban saját döntésük alapján pubertásblokkolót szednek, vagy nemátalakító műtétekről döntenek, mielőtt egyáltalán kialakulna szexuális identitásuk. Ezen életre szóló – és sokszor visszafordíthatatlan – döntéseket „civil" szervezetek, pszichológusok és radikálisan progresszív tanáraik ajánlása nyomán hozzák meg. A nemrégiben elfogadott magyar szabályozás pontosan az ilyen jellegű nyugati jelenségek beszivárgása ellen küzd, és védi a szülők jogait a gyerekeket érő káros, szexuális hatásoktól.

Orbán Viktor: Brüsszel megtámadta Magyarországot

Miután az Európai Bizottság mondvacsinált okokra hivatkozva kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a gyermekvédelmi törvény miatt Orbán Viktor miniszterelnök július 21-én jelentette be, hogy öt kérdésben népszavazást kezdeményez a kormány.

- hívta fel a figyelmet a miniszterelnök. Orbán Viktor hangsúlyozta: a gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk. A kormányfő továbbá bejelentette: amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős, akkor csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot, a kormány ezért úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményez öt kérdésben.

A népszavazás kérdései a következők lesznek:

  1. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?
  4. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Itt a dokumentum: Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen

Azóta kiderült, hogy Brüsszel egyértelműen az LMBTQ-propaganda érdekében próbálja megbüntetni Magyarországot. A kötelezettségszegési eljárásokat megindító Európai Bizottság ugyanis azt állítja, hogy a kiskorúakat célzó LMBTQ-propaganda szembesíti az embereket az élethelyzetek sokrétűségével, így kedvezően befolyásolhatja a gyermekek fejlődését. Az uniós szerv egyúttal kifogásolja, hogy a magyar kormány a jogszabállyal kizárja a gyermekek számára hozzáférhető tartalmakból az LMBTQ-aktivistákat. A nemzetközi genderlobbi teljesen behálózta Brüsszelt: akárcsak a migrációs válság idején, a bizottság ezúttal is erőszakosan akarja megváltoztatni Magyarország álláspontját.

Brüsszelnek nem tetszik a gyermekvédelmi törvény, mert ők kivennék a szülők kezéből a gyermekek szexuális nevelésének a jogát Forrás: Anadolu Agency/Dursun Aydemir

Meg kell akadályozni, hogy túl fiatalon találkozzon egy gyerek az LMBTQ-propagandával

A referendumra többek között azért is szükség van, hogy olyan eseteket meg lehessen akadályozni, hogy túlságosan fiatal korban találkozik egy gyerek az LMBTQ-propagandával. A korai érzékenyítés a gyerekekre nézve traumatizáló, kedvezőtlen hatású lehet.

- figyelmeztet Hal Melinda, aki úgy véli, a szülőket rá kell vezetni a médiatartalom jelzéseinek ismeretére és figyelembevételére. A pszichológus szerint a korhatáros karika nem véletlenül van a tartalmakon, mint ahogy a biztonságos internethasználatnak is számos módja van. Emellett a tartalomgyártókat is érdemes oktatni a mentális zavarokról, arról, hogy mit okozhatnak a különböző szexuális tartalmak, ha azokkal túl korai életkorban találkoznak a fiatalok. Egységes, etikus rendszert érdemes kialakítani a jelzéseknél. A műsoridő megfelelő meghatározása szintén elengedhetetlen, mindezt a reklámok esetében is érdemes lenne figyelembe venni – teszi hozzá a pszichológus.

Brüsszel növeli a nyomást

- minderről már Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője beszélt. Az intézet igazgatója szerint a népszavazás során

A gyermekvédelmi törvény következtében Magyarországra zúduló brüsszeli kritikák világossá tették, hogy a jövő évi országgyűlési választásokhoz közeledve az uniós intézmények növelik a nemzeti érdekekért kiálló magyar kormánnyal szembeni nyomást.