Két férfi kártyázás közben összeveszett egy barátjukkal, akit aztán meg akartak ölni. Egy késsel megszúrták, és meg is vágták. Később egy baltával támadtak rá. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

Egy 56 éves és egy 27 éves férfi, miután új pszichoaktív vettek be tavaly májusban, egy budapesti házban együtt italoztak és kártyáztak egy barátjukkal. Kártyázás közben összevesztek a házigazdával, a fiatalabb férfi meg is ütötte.Erre a megvert férfi megmutatta, hogy van nála egy kés, azt azonban nem használta, el is tette.

Ezután verték meg együtt.

Az 56 éves férfi elővett egy vadászkést, amellyel megszúrta, majd meg is vágta a nyakát, miközben azt kiabálták, hogy meg fogják ölni.
A vérző férfi egy trükkel, miszerint csak a mosdót akarja használni, el tudott menekülni, közben azonban a két férfinak megérkezett egy fiatal ismerőse, az ő kocsijával kezdték üldözni. Egy balta is volt náluk, és utol is érték.

Csak azért nem estek neki újra, mert barátjuk könyörgött, hogy nem bántsák. Orvost azonban csak másnap hívtak hozzá, azt azonban a lelkére kötötték, hogy azt kell mondania a rendőröknek: két román férfi szurkálta meg.A két férfi a kiskorú ismerősüknek, és annak barátnőjének, fenyegetve szintén megparancsolták, hogy mit kell mondaniuk, meg is verték, és elmenni sem hagyták.

A megszúrt férfi súlyos állapotban került kórházba, csak a szerencsének köszönhetően maradt életben.
Az idősebb férfi letartóztatásban van, fiatalabb társa más ügyben kiszabott jogerős büntetését tölti. Akár 20 évet is kaphatnak.