Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba azt a férfit, akit egy féltékeny férj vert halálra. A koponyáját és a homlokát érte erős ütés. A támadót első fokon négy évre ítélték, ezt azonban az ügyészség túl enyhének gondolta, ezért fellebbeztek. A férfi is fellebbezett, enyhébb büntetésért.

A férfi egy Baranya megyei településen él feleségével. Korábban is többször összevesztek a férj féltékenysége miatt. 2019 áprilisában a nő későn este meglátogatta egy férfiismerősét, akivel megbeszélnivalója volt.A feleség szokatlan időpontban tett látogatása a férjet ismét féltékennyé tette. Előbb a felesége otthon felejtett telefonjáról sértő üzeneteket küldött az ismerősnek, aztán a házához ment, ahol meglátta a hátsó teraszon a férfit és a feleségét, akik pont beszélgettek.

Azonnal odament, és az öklére húzott kemény eszközzel kétszer teljes erővel megütötte a másik férfit a fején.A másik férfinak homlok- és koponyasérülése lettek, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Első fokon négy évre ítélték, amely ellen az ügyészség súlyosbításért, a férfi és az ügyvédje részfelmentés és enyhítés miatt fellebbeztek.