Révfülöp és Badacsdonytomaj között szünetel a vonatközlekedés, mert egy vonat személygépkocsival ütközött - közölte a Mávinform szombat délután.

A tájékoztatás szerint a vonaton senki nem sérült meg. A MÁV-START buszokat rendelt az utasok elszállításához - tették hozzá.
Az észak-balatoni vonalon utazók jelentős késéssel számoljanak - közölték.Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ezzel egyidejűleg közölte, hogy lesodródva a vasúti töltésről vonatnak ütközött egy kocsi Révfülöpön, a 71-es főút Badacsonyi úti szakaszán, a Bánki Donát utca közelében. Az ütközést követően az autó tetejével az árokba borult.
A tűzoltók a helyszínelést követően kerekeire állítják az autót - tudatta az OKF.A 71-es főút érintett szakaszán félpályán, irányítás mellett halad a forgalom.

Frissítés:

Ismét járnak a vonatok Révfülöp és Badacsonytomaj között, ahol baleset miatt szünetelt a forgalom - közölte a Mávinform szombaton nem sokkal délután öt óra előtt.

Azért tartottak helyszíni vizsgálatot, mert egy vonat személygépkocsival ütközött. A tájékoztatás szerint a vonaton senki nem sérült meg.Az észak-balatoni vonalon fokozatosan, az esti órákra állhat helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.