Hasfájásra panaszkodott a háromgyerekes királyegyházi édesanya, tíz nap múlva meghalt

gyász, gyertya, halál
gyász, gyertya, halál
Vágólapra másolva!
Egy ártatlannak tűnő hasfájással került kórházba Kovács Szandra, egy 27 éves Baranya megyei anyuka július 4-én. A vizsgálatok közben kiderült, hogy hasnyálmirigy-gyulladása van, ami több szervét is megbetegítette. Kilenc napig altatásban volt, de többet nem ébredt fel – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Férje elmondta, hogy az utolsó otthoni napján még a felesége ébresztette őt, napközben beszéltek telefonon.

– mondta a Blikknek a férj, Dömötör Sándor.

A férfi aznap már nem tudott beszélni feleségével, másnap délelőtt érte el telefonon. Felesége akkor csak annyit mondott, épp vizsgálják. A férj kora délután bement hozzá, Szandrán éppen életmentő műtétet hajtottak végre.

Az orvos ekkor mondta el, hogy a nő több szervét is megtámadta a gyulladás.

„Ezután már altatásban volt, de én minden nap bementem hozzá. Fogtam a kezét és beszéltem hozzá. Könyörögtem neki, hogy ébredjen fel. Az első napon még meg tudta emelni a kezét, de utána már semmire sem reagált. Volt, hogy jobb eredményeket produkált és biztattak az orvosok, de aztán belázasodott. A létező összes módon próbálták hűteni, de már nem tudtak segíteni rajta. Végül 13-án hajnalban hívtak, hogy meghalt. Még elbúcsúzni sem tudtam tőle" – mondta Sándor, aki azóta teljesen egyedül maradt a 8 hónapos Dorkával, a 2 éves Dominikkal és a 8 esztendős Kevinnel. A fiatal édesanyát azóta már el is temették.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Szandra mindig azt mondta a meghalt nagyszüleiről a gyerekeknek, hogy csillagok lettek az égen.

– zokogott a férfi.

Az év elején határozták el még együtt, hogy az otthonukat felújítják, egy szakember pedig neki is látott, de a bontási munkálatok után eltűnt.

A ház jelenleg lakhatatlan, Sándorék az anyósáéknál laknak. Szandrának ez a ház volt az álma, ezért a párja mindenképpen szeretné élhetővé varázsolni. A falusi csok támogatást megigényelték, de a kontár melós által ötmillióra becsült költségek vélhetően többre fognak rúgni. Ehhez pedig támogatásra lesz szükségük.

A pár tízéves házassága alatt Szandrának egy enyhe pajzsmirigybetegségen kívül nem volt semmi baja. Az orvosok nem tudták megmondani, mitől alakulhatott ki nála a hasnyálmirigy-gyulladás.