Élettársa rendszeresen bántalmazta a Hős utcai asszonyt, míg végül bekövetkezett, amitől a négygyerekes anya családja rettegett: a férfi pénteken halálra verte a nőt. Az asszony legidősebb fia a Borson keresztül üzent a gyilkosnak, és arról is mesélt, mi lesz ezek után a 12 éves húgával.

Agresszív börtöntölteléknek tartják a Hős utcában halálra vert Andrea gyermekei édesanyjuk bántalmazóját, aki szóváltás és verekedés után pénteken megölte a négygyerekes anyát. Mint arról az Origo is beszámolt, a 39 éves férfit a nő lakásában fogták el.

A Borson keresztül üzent a gyilkosnak az asszony legidősebb fia, majd részletesen mesélt a család tragédiájáról.

"Édesanyám halála után a rendőrök engem is kihallgattak tanúként. Így tudtam meg, hogy az a rohadék többször is ült már börtönben lopásért és egyéb bűncselekményekért! Nem lepődtem meg, mert sosem kedveltem Attilát. Már a legelejétől elleneztem az édesanyámmal való kapcsolatát, nagyon féltem attól, hogy problémák lesznek - mondta, és hozzátette, tudott róla, hogy a férfi többször is megverte az anyját.

"Nem akartam szembeszállni a törvénnyel, ezért egyszer sem vertem meg Attilát. Attól tartottam, hogy még ő fog engem feljelenteni és akkor engem vonnak felelősségre. Már bánom, hogy nem tettem meg" - tette hozzá.

A legidősebb fiú azt is tudja, hogy Andrea többször is szakított a férfival, de ő vagy visszakönyörögte magát, vagy tettlegességgel érte el, hogy ne kelljen a nő otthonából elköltöznie.
"Anyám befogadta, amit aztán Attila azzal köszönt meg, hogy pokollá tette az életét. Előfordult, hogy éjszaka, az ablakon mászott be egy kirúgás után, és az alvó édesanyámat kezdte ütlegelni. Akkor még az egyik bordája is megrepedt. Anyukám többször is kihívta a rendőrséget, de nem indult Attila ellen eljárás."

A legidősebb fiú ezt üzente a gyilkosnak: Attila négy gyereket hagyott anya nélkül! Remélem, felméri a tette súlyát és inkább önmagát megfelelően megbünteti! A családjára nem haragszunk, ők nem tehetnek arról, hogy egy ilyen senkiházi a hozzátartozójuk! Az viszont nem elfogadható, hogy egy tisztességes családanyát átküld a másvilágra!" - mondta.

A férfi azt tervezi, hogy magához veszi a nevelőszülőkkel élő 12 éves húgát. A Borsnak azt mondta, már elindította a folyamatot.

Címlapi képünk illusztráció.