Karácsony Gergely beismerte: Gyurcsány Ferenc hazugságkampányát folytatja

Gyurcsány Ferenc , Karácsony Gergely
Vágólapra másolva!
A Gyurcsány-show miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely egy német lapnak adott interjúban kijelentette, hogy „a menedékkérők jogainak a biztosítása erkölcsi kötelességük" és a hat baloldali párt programjának a része is, de ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást". Vagyis Karácsony - nyilvánvalóan véletlenül - elszólta magát: Gyurcsány miniszterelnök-jelöltjeként a bukott miniszterelnök politizálását folytatja, vagyis hazudozni fog a kampányban, a baloldal megint el akarja titkolni, mire készül.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo beszámolt, Karácsony Gergely a német liberális Die Zeitnak adott interjújában kijelentette, hogy

A Gyurcsány-show miniszterelnök-jelöltje hozzáfűzte:

Karácsony Gergely főnöke, Gyurcsány Ferenc társaságában Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A Die Zeit újságírója ekkor visszakérdezett: a migránsok jogai valóban prioritást élveznek-e a baloldalon?

Karácsony pedig azt válaszolta:

Majd arról beszélt, hogy

Arról, hogy egész konkrétan milyen jogokat biztosítana az általa mindvégig „menedékkérőknek" nevezett migránsoknak, Karácsony egyáltalán nem beszélt - vagyis a konkrét terveket el akarja titkolni.

A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal lelepleződött: megint hazudni akarnak a kampányban, most éppen azt akarják eltitkolni, hogy kormányra kerülésük esetén beengednék a migránsokat Magyarország területére.

Ezt támasztja alá Karácsonynak egy idén májusban, a brit baloldali The Economistben megjelent interjúja, amelyhez olyan kép volt csatolva, hogy

KARÁCSONY MÁR ÁTVÁGTA A DÉLI HATÁRON LÉVŐ KERÍTÉST.

Ahogy az köztudott,

KARÁCSONY HATÁROZOTTAN ELLENEZTE, HOGY AZ ORBÁN-KORMÁNY KERÍTÉST ÉPÍTSEN A DÉLI HATÁRRA, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGVÉDJE AZ ORSZÁGOT A MIGRÁNSÁRADATTÓL.

A hatalomra kerülésük esetén a baloldali pártok tehát beengednék a migránsokat Magyarországra, efelől senkinek nem lehet kétsége, függetlenül attól, hogy Karácsony a főnökéhez, Gyurcsányhoz hasonlóan mit állít erről a magyar nyilvánosságban - ez most már bebizonyosodott ismét.

Karácsony eltitkolta, hogy Gyurcsánynak dolgozott

Azt, hogy választások előtt hogyan kell hazudni és hazug ígéretekkel kampányolni Karácsony a főnökétől, Gyurcsány Ferenctől tanulhatta.

Karácsony ugyanis 2002 és 2008 között a Miniszterelnöki Hivatal munkatársa volt, azaz a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányoknak dolgozott, de ezt a hat évet a főpolgármester egyszerűen kihagyta az önéletrajzából.

Gyurcsány és Karácsony együttműködése természetesen 2008 után is megmaradt, hiszen kiderült, hogy

KARÁCSONY CÉGE, A SOCIAL REPORT BT. TÍZ ALKALOMMAL, ÖSSZESEN MINTEGY 21,5 MILLIÓ FORINTOS MEGBÍZÁST KAPOTT A GYURCSÁNY-KORMÁNYTÓL, UTOLJÁRA 2009-BEN, TEHÁT GYURCSÁNY FERENC LEMONDÁSA ELŐTT.

Érdekes, hogy a cégadatok szerint 2002-ben volt a bt.-nek utoljára bevétele, vagyis ezeket az összegeket eltitkolták, valahova máshova könyvelték el (ha elkönyvelték).

Feltűnő, hogy ezek az évek máig nem szerepelnek Karácsonynak a Párbeszéd honlapján található önéletrajzában.

Forrás: https://karacsonygergely.hu/rolam/

Karácsony a Social Report Bt. állami megbízásai idején a Mediánnak is dolgozott kutatásvezetőként,

EZ A CÉG 2006 ÉS 2010 KÖZÖTT 716,5 MILLIÓ FORINT ÁLLAMI MEGBÍZÁST KAPOTT GYURCSÁNYÉKTÓL.

Lássuk csak, hogy Karácsony főnöke, Gyurcsány Ferenc milyen hazugságokkal bukott le még 2006-ban.

Az őszödi beszéd

Az, hogy Gyurcsány Ferenc végighazudta a kormányzását ma már mindenkinek világos. A bukott miniszterelnök őszödi beszédében (2006. május 26.) be is ismerte:

Gyurcsány tudta még ezt fokozni:

Mivel Gyurcsány és a kormány vezető tagjai végighazudták a kampányt, sok szocialista frakciótag számára is csak Őszödön vált világossá, hogy óriási bajban van Magyarország. Több százmilliárd forint hiányzik a költségvetésből.

A MÁSODIK GYURCSÁNY-KORMÁNY 2006. JÚNIUS 9-ÉN TETTE LE A HIVATALI ESKÜT, MAJD NEM SOKKAL KÉSŐBB BRUTÁLIS MEGSZORÍTÁSOKAT TARTALMAZÓ CSOMAGOT JELENTETTEK BE.

A megszorításokat Gyucsány azzal a cinukis kommentárral jelentette be, hogy

Ezt követően

átlagosan 30 százalékkal emelkedett a gáz ára, növelték a villamos energia árát, emelték az áfakulcsot, a jövedéki adót és a munkáltatói járulékot is.

Az intézkedéseknek viszont itt még nem volt vége. Szintén bejelentették, hogy 2008-tól tandíjat kell fizetni, és 2007-ben bevezetik a vizitdíjat és a kórházi napidíjat is.

AMIKOR PEDIG A MUNKAADÓK AZ ADÓEMELÉST KRITIZÁLTÁK, GYURCSÁNY ŐRJÖNGVE EZT MONDTA: „EL LEHET MENNI MAGYARORSZÁGRÓL! ITT LEHET BENNÜNKET HAGYNI, KÉREM SZÉPEN! TESSÉK! LEHET MENNI!"

A magyar lakosságnak leginkább a gázáremelés fájt, noha Lendvai Ildikó akkor MSZP-frakcióvezető korábban még azt állította:

Lendvai amúgy ma Karácsonyt támogatja.

Hollik István: A baloldal továbbra is bevándorláspárti

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is reagált Karácsony lebukására.

– írta.

Hollik huzzáfűzte:

Miközben a déli határon rekordokat dönt a határátlépési kísérletek száma, miközben illegális bevándorlók szervezetten támadják meg a magyarokat védő határőröket, Karácsony Gergely, a baloldal pajzsra emelt bajnoka, fontosnak tartotta biztosítani a nyugati sajtót és szövetségeseit arról, hogy a baloldal továbbra is bevándorláspárti.

Persze bátorságuk továbbra sincs ezt nyíltan felvállalni, mert még azt is elkotyogta, hogy inkább ezt nem reklámozzák.

– zárta bejegyzését a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Karácsony szavaira Bayer Zsolt publicista, újságíró a Facebookon reagált.

Karácsony egy nappal az interjúról megjelent cikkünk után szánalmas magyarázkodásba kezdett a Facebookon, amiben valójában semmit nem cáfolt, sőt - nyilván az interjú után kénytelen volt - elismerte, hogy a határkerítéshez (a tranzitzónába) érkezett migránsokat beengedné.