Jogosítvány nélkül, részegen csapódott neki egy ház falának egy középkorú férfi Somogy megyében. A helyszínen elfogták a rendőrök. 

Augusztus 3-án este egy 47 éves férfi Bőszénfán autózott, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között letért az útról,

majd egy lakóház drótkerítését átszakítva a házfalnak ütközött.

A balesetben senki sem sérült meg.

A letarolt drótkerítésForrás: police.hu

 

A rendőrök már a helyszínen megállapították, hogya férfinak nincs jogosítványa és részegen ült a volán mögé. A sofőrt a helyszínen elfogták és a Kaposvári Rendőrkapitányságra vitték, ahol engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt hallgatták ki. 

Szabálysértési őrizetbe vették, míg járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben.

A sérült autóForrás: police.hu

Az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére. Szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek. További jelentős kockázatot jelent az, hogy részegen a sofőrök általában túllépik a megengedett sebességet - olvasható a rendőrség honlapján