Részegen hajthatott bele egy XI. kerületi benzinkútba egy 50 év körüli asszony a hófehér BMW-jével, és csak a csodának köszönhető, hogy senki nem sérült meg - írta a Borsonline.

Hatalmas csattanásra és ordibálásra lettek figyelmesek hétfő délután a dolgozók az M1-M7-es autópálya bevezető szakaszán lévő benzinkúton, a semmiből ugyanis egy hófehér BMW gördült be a kútra, a sofőr azonban nem állt meg a töltőállomáson, hanem belehajtott a benzinkút épületébe: először áttörte a kút üvegfalát, majd a pultok mögött, a kávézó részén állt meg, nekirontva a kávézó pultjának. Szinte hihetetlen, de az eset során senki nem sérült meg - írta a lap.

A Bors úgy tudja, hogy a nő eddig nem vezetett veszélyesen, a kocsit pedánsan karban tartották és vigyáztak rá. A lap szerint azonban az ötven év körüli asszony közvetlen családjában tavaly ősszel súlyos tragédia történt, az ismerősök szerint azóta előfordul, hogy alkoholhoz nyúl az asszony.

Mivel felmerült az ittasság gyanúja, a sofőrt mintavételre előállították - közölte a Borssal a baleset után a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán